Now Reading
SICKOTOY si Academia Titi Aur oferă o experiență de neuitat pe circuit

SICKOTOY si Academia Titi Aur oferă o experiență de neuitat pe circuit

SICKOTOY și Academia Titi Aur îți oferă o experiență plină de adrenalină și mulți cai putere la volanul unui Mercedes A45 AMG, pe ritmurile piesei Green Light.
Toți cei pasionați de sporturile cu motor, care visează să intre în contact cu această lume fantastică și să aibă ocazia să conducă una dintre cele mai puternice mașini, într-un mediu controlat, pe circuit, se pot înscrie în concursul organizat pe contul de Instagram SICKOTOY.
 
Ce trebuie sa faci?
 
Regulamentul este simplu! Toți cei care au un cont valid se pot înscrie printr-un comentariu la postarea de Instagram de pe canalul SICKOTOY (https://www.instagram.com/p/CNckOIBpVKV/?utm_source=ig_web_copy_link). De asemenea, participanții trebuie să urmărească paginile @sickotoy și @academiatitiaur.
 
Concursul va avea loc în perioada 9 -13 aprilie, până la ora 23:59. Câștigătorul va fi desemnat pe 15 aprilie, prin platforma random.org, și va fi anunțat prin intermediul unui comentariu la postarea de pe pagina @sickotoy de Instagram, dar va fi contactat ulterior și prin mesaj privat trimis contului cu care s-a înscris.
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top