Now Reading
Trofeul Sfinx U10 Cupa Campionilor (5-9 Mai, Câmpulung Muscel)

Trofeul Sfinx U10 Cupa Campionilor (5-9 Mai, Câmpulung Muscel)

ACS Inter Câmpulung și Sfinx Football vor organiza, în perioada 5 – 9 Mai 2021, Turneul Sfinx U10 – Cupa Campionilor, prima competiție de acest gen organizată în România, care va aduce la start campioanele județene și echipe de podium, la acest nivel de vârstă, copii născuți în 2011.

Prima ediție am ales s-o desfășurăm în prima capitală a Țării Românești, Câmpulung Muscel, în anul centenar 2021, când se împlinesc 500 de ani de la prima scriere cunoscută în limba română. Sloganul turneului va fi ”Primul Loc unde Fotbalul de Mâine se joacă Azi!”. De altfel, ne dorim ca această competiție să aibă continuitate și să fie, ca ordin de importanță sportivă, cel mai valoros turneu juvenil, de acest gen, din țară, declară reprezentanții ACS.

La acest turneu  vor participa echipe campioane județene sau echipe de podium din campionatele județene, care vor fi înscrise doar pe bază de invitație transmisă de către organizatori. Vor fi aproximativ 100 meciuri, ce se vor desfășura în baza sportivă Muscelul.

Minim 30 de jocuri, cele mai importante, vor fi filmate, comentate și transmise în direct pe rețelele media, de socializare și canale TV. În fiecare zi intenționăm să realizăm materiale video și scrise despre acest eveniment, împreună cu invitați de marcă (din lumea sportului sau din viața socială).

Menționăm că acest demers sportiv se va desfășura doar dacă, la momentul începerii, situația epidemiologică va permite desfășurarea turneului.

See Also

 

 

What's Your Reaction?
Excited
2
Happy
2
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top