Acum citește
Imanbek, Sean Paul și Sofia Reyes lansează „Dancing on Dangerous”

Imanbek, Sean Paul și Sofia Reyes lansează „Dancing on Dangerous”

Imanbek, Sean Paul și Sofia Reyes au făcut echipă pentru un super hit: „Dancing Dangerous”. Ritmurile reggae, bass-ul și vocea încântătoare a Sofiei fac din această piesă o colaborare deosebită și foarte interesantă de ascultat. Imaginați-vă că este vară, nu este pandemie și dansați pe acest single. Sună genial, nu? Exact cum sună și această piesă, încărcată de vibe-ul imaculat al celor trei artiști.

Imanbek, producer-ul de succces al remixului „Roses” care a cucerit întreaga lume cu magia sa incredibilă, a câștigat recent premiul Grammy pentru cel mai bun remix. La doar 20 de ani, tânărul din Kazahstan a colaborat cu nume precum David Guetta, Rita Ora, Marshmello, Usher și mulți ani. După ce a ajuns într-un mod miraculos în fruntea tuturor topurile muzicale cu „Roses”, remix-ul său premiat de mai multe ori cu platină, Imanbek a reușit deja să influențeze masiv industria muzicală.

Sean Paul a cucerit mainstream-ul mondial la începutul anilor 2000, cu hituri precum „Get Busy” sau „Temperature“. Un mare susținător al mișcării pop dancehall, Paul și-a câștigat de reputația ca guest star, apărând în hitul lui Beyoncé, „Baby Boy“. A urmat un lung șir de colaborări cu artiști precum Sia, Clean Bandit și Pharrell Williams.

Vezi și

Sofia Reyes este o cântăreață și compozitoare mexicană care a fost nominalizată deja de două ori la Latin American Music Awards, MTV Europe Music Awards, Premios Juventud și Latin Grammy printre multe altele. Artista a adunat aproape 1 miliard de viziualizări pe YouTube, iar printre cele mai iubite hituri ale sale se numără „1, 2, 3″ (feat. Jason Derulo & De La Ghetto), „R.I.P.” (feat. Rita Ora & Anitta) și „Idiota”.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus