Now Reading
Amir și Indila, un “Carousel” de emoții

Amir și Indila, un “Carousel” de emoții

Artist multi-premiat (de 6 ori discul de platină, 2 premii MTV Europe Music, 2 melodii ale anului), Amir a lansat recent noul său single, “Carousel”, extras de pe cel mai recent album, “Resource”. Albumul a vândut de la data lansării peste 50.000 de exemplare în doar patru luni.
“Piesa este cea care a creat această întâlnire […] Am fost întotdeauna sensibil la universul ei. Când am compus această piesă, scrisă solo la început, m-am gândit imediat la Indila […] Am reușit să găsim această notă muzicală comună ambilor. Să reușim să avem o melodie 100% Amir și 100% Indila, asta a fost provocarea noastră. Sunt realmente îndrăgostit de piesă”, mărturisește artistul despre acest nou single.
Videoclipul pentru „Carousel” și-a dezvăluit magia joi, 8 aprilie. Cei doi artiști plonjează într-un univers magic, în inima deșertului, pentru a experimenta o frumoasă poveste de dragoste la bordul unui carusel!
Acesta este mai mult decât un videoclip muzical, este povestea unei întâlniri, a unei prietenii și a două voci care se așteptau!”, a scris Indila într-o postare pe Instagram, anunțând lansarea clipului.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top