Now Reading
Balmain și Maluma au lansat o colecție capsulă inspirată de orașul Miami

Balmain și Maluma au lansat o colecție capsulă inspirată de orașul Miami

Data viitoare când cineva îți spune că a te uita la colecții din trecut nu te ajută și este o pierdere de timp, cel mai bun argument al tău poate fi următorul: Olivier Rousteing, Directorul Creativ Balmain a lansat o întreagă colecție bazată pe acest lucru. De fapt, cinci colecții, iar acum Balmain și cântărețul columbian Maluma s-au asociat pentru a proiecta o colecție specială de adidași în ediție limitată, precum și modele de îmbrăcăminte.

Blocat în interior și cu întâlniri doar pe Zoom, Rousteing s-a uitat la „tonurile luminoase, croiala ascuțită și grafica incredibilă” a colecților sale preferate din anii ’80 și ’90. La rândul său, colecția Balmain de la începutul anului 2021 a prezentat un nou tip de vibe, Miami Vice. Modelele atrăgătoare și paletele pastelate au atras atentia muzicianului Maluma, al cărui stil distinctiv și vibrant a coincis cu acest aspect actualizat.

Colaborarea a început între Rousteing și Maluma lucrând împreună pentru a crea un „aspect tropical unic” pentru MTV Video Music Awards din 2020. Haină de mătase, cămașă fără guler și pantaloni croiți perfect combinați cu vibe-ul tropical a piesei Hawái semnată de Maluma. Cei doi au continuat să proiecteze o linie complet nouă special pentru Maluma pe care artistul să o poarte în turneu. Din păcate, pandemia a împiedicat divertismentul live, dar, deși turneul a fost reprogramat, au decis să lanseze colecția Balmain x Maluma ca o colecție specială, în ediție limitată. Această linie completată cu adidași și look-ul ready-to-wear este disponibilă din 12 aprilie.


Colecția Maluma x Balmain este disponibilă acum pe balmain.com.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top