Now Reading
3 MOTIVE CU….MELLINA – “Survivor m-a învățat că poți fi fericit și cu lucrurile mărunte.”

3 MOTIVE CU….MELLINA – “Survivor m-a învățat că poți fi fericit și cu lucrurile mărunte.”

Mellina este binecunoscută publicului din România pentru hituri și piese memorabile precum “Poză de album”, “Noi doi”, sau “Fata morgana”. În competiția Survivor România, Mellina s-a remarcat în fiecare luptă dată pe fiecare traseu din cadrul competiției printr- o ambiție enormă de a reuși, putere de adaptare și de a rezista împotriva tuturor obstacolelor întâlnite și un spirit competitiv feroce văzut cu fiecare punct adus. Iar toate astea o transformă într-o adevărată Războinică, titlu adus în România și în viața de după competiție.

Azi o cunoaștem pe Mellina într-un nou interviu din cadrul conceptului implementat de Daily Magazine, 3 motive. 

 

3 poze pe care le păstrezi mereu cu drag în albumul personal

Nu am albume, pozele le agăț pe pereți, în casă. Am poze din călătoriile mele. Am o poză de la cascada Iguazu din Argentina, de la capătul lumii, din Ushuaia, și câteva din roller-coaster – nu ratez parcurile de distracții și îmi place foarte mult adrenalina oferită de ele.

 

3 motivaţii personale ce te-au animat pe tot parcursul competiţiei Survivor

În primul rând familia, apoi bucuria traseelor, încă este în mine un copil care se bucură de tot ce este nou și provocator pentru evoluția personală, dezvoltarea mea ca om.

 

3 lucruri care te fac să…îţi fie bine

Familia care îmi este tot timpul alături, momentul când compun o piesă care le influențează în bine viața celor care o ascultă și iubirea.

 

3 moduri în care consideri că te-ai schimbat post Survivor România

M-a făcut îmi dau seama în viață chiar contează lucrurile mici, nu cele după care alergăm zi de zi. Poți fi fericit și cu lucrurile mici, dar trăim într-o societate superficială și ne adaptăm ei. 

 

3 elemente ce definesc, în concepţia ta, o adevărată Fata Morgana de succes în 2021

Succesul este un lucru trecător, important este fii fericit și fară succes. Succesul absolut al unui om este fericirea interioară. Acceptarea succesului și insuccesului trebuie fie aceeași, nu te cramponezi de ele, perseverența contează foarte mult și bucuria în tot ceea ce faci. 

 

 

3 trasee preferate în Survivor România

Primul este traseul Piraților, iubesc apa, desi n-am luat niciodată lecții de înot. Al doilea este cel cu nămol și pe locul trei traseele cu mult parkour.

 

3 prietenii legate la Survivor şi ce ai învăţat de la fiecare din aceşti 3 oameni

See Also

Lucian, de la care am învățat fiu veselă, Maria Hîngu, de la care am învățat dăruiesc și Musty de la care am învățat bucur de aventură

 

3 lucruri ce consideri că te diferenţiază de restul industriei muzicale româneşti

Îmi compun și produc singură piesele, sunt puține femei producător muzical în România. Fac muzica pe care o simt, nu gândesc la aspectul comercial. M-am apucat foarte târziu de muzică, deja când alte artiste erau în top. Am avut succes foarte târziu, aveam 27 de ani. 

 

3 sfaturi pentru viitorii participanţi la Survivor

își dorească foarte mult participe, își asume faptul tot ceea ce văd la televizor este real, nu vor lua legătura cu familia, condițiile de acolo sunt grele, și se bucure de trasee, pentru niciodată nu știi când ieși.

 

3 dorinţe personale/profesionale pentru 2021

Pe plan personal îmi doresc îmi iau mai mult timp pentru mine, bucur de tot ceea ce îmi oferă viața, petrec mai mult timp cu familia și prietenii și nu  mai pierd în detalii. Pe plan profesional îmi doresc compun piese frumoase pentru sufletele oamenilor și comunic mai mult cu cei care urmăresc.

 

 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top