Now Reading
Concertul Celine Dion din România se reprogramează pentru vara lui 2023

Concertul Celine Dion din România se reprogramează pentru vara lui 2023

Concertul CELINE DION, programat inițial aibă loc pe 29 iulie 2020 la Arena Națională din București și amânat ulterior pentru 25 iulie 2021, va fi reprogramat în contextul pandemiei de COVID-19. Evenimentul va avea loc pe 11 iunie 2023. Biletele achiziționate își păstrează valabilitatea.

Din pricina pandemiei de COVID-19 și a restricțiilor curente asupra adunărilor publice, Celine Dion a fost nevoită  reprogrameze din nou datele turneului ei european, “Courage World Tour”. Siguranța și sănătatea publicului sunt prioritatea numărul unu pentru Celine Dion și Concerts West/AEG Presents, astfel, o parte dintre datele inițiale ale spectacolelor din a doua parte a turneului european, care au fost amânate pentru 2021 din pricina pandemiei, au fost reprogramate pentru 2023. Concertele inițial planificate în aceasta vară la Tel Aviv, București, Carhaix, Lucca și Nyon vor avea loc în perioada iunie-iulie 2023. Concertul de la București a fost reprogramat pe 11 iunie 2023.

Celine a declarat: “Eram foarte nerăbdătoare întâlnesc pe toți în Europa în această vară, dar, din păcate, din cauza situației mondiale, lucrurile s-au tot amânat. Suntem foarte bucuroși pentru spectacolele pe care le vom putea ține în 2023 și de abia aștept văd în sfârșit!

Biletele deja achiziționate pentru concertul Celine Dion cu data de 29 iulie 2020, precum și cele cu data inițială a reprogramării, respectiv, 25 iulie 2021, își păstrează valabilitatea și pot fi folosite pentru acces pe 11 iunie 2023. Participanții la eveniment beneficiază în continuare de toate drepturile conferite de biletul de acces achiziționat și se supun regulamentului organizatorului, termenilor și condițiilor distribuitorului de bilete EVENTIM.RO și legislației locale în vigoare.

See Also

Ne pare extrem de rău suntem nevoiți reprogramăm concertul Celine Dion din nou, dar suntem foarte bucuroși Bucureștiul se numără printre orașele care vor putea în continuare găzduiască spectacolul. Evident, aceasta nu a fost decizia pe care speram o luăm, dar, respectând măsurile guvernamentale în vigoare – și în timpuri de o asemenea incertitudine fără precedent – aceasta este acum singura noastră opțiune viabilă, pe care am fost nevoiți o acceptăm cu durere în suflet. Dorim ne arătăm aprecierea față de fanii Celine Dion pentru răbdarea lor și îi recompensăm cu o tombolă unică, cu multe premii, în speranța  vom mai alina așteptarea. Așa cum puteți imagina, amânarea concertului este la fel de neplăcută pentru noi precum este și pentru fani și în aceasta lumină, rugam publicul ne acorde o mică perioadă de timp pentru a pune la punct detaliile tombolei, situația voucherelor și a altor aspecte pe care le implică această a doua reprogramare. mulțumim enorm pentru înțelegere, revenim cu detalii în cel mai scurt timp posibil.”- a declarat Lăură Coroianu, director Emagic, organizatorul spectacolului de la București.

Mai multe detalii legat de concertul din 11 iunie 2023 vor fi disponibile în curând.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top