Now Reading
3 MOTIVE CU… ANA PORGRAS – “La Survivor România mi-am depășit cu mult limitele de supraviețuire.”

3 MOTIVE CU… ANA PORGRAS – “La Survivor România mi-am depășit cu mult limitele de supraviețuire.”

Ana Porgras a învățat de mic copil ce înseamnă ambiția, sportivitatea, competitivitatea, dar și faima. Campioană națională, europeană și mondială la gimnastică, fosta sportivă știe foarte bine că succesul înseamnă, în primul rând, muncă și dedicare. Lucruri demonstrate din plin în echipa Faimoșilor, în cadrul Survivor România, fiind una dintre concurentele care, după eliminare, au stârnit cele mai multe valuri de revoltă și păreri de rău atât din partea celorlalți concurenți, dar și din partea publicului. Asta pentru că, într-adevăr, Ana a fost una dintre cele mai bune concurente din competiția din acest an.

Azi o cunoaștem mai bine pe Ana Porgras, în cadrul unui nou interviu 3 motive, concept implementat de Daily Magazine pe piața media din România. 

 

3 motive care m-au determinat particip la Survivor

Este greu aleg doar trei, Survivor România este un fenomen. Mi s-a părut o experiență care îmi testează limitele, sunt o sportivă și mi-a plăcut la nebunie ideea de a face acele trasee și, nu în ultimul rând, mi-am dorit descopăr la mine lucruri, trăiri pe care nu știam le pot avea. 

 

3 așteptări pe care le aveam de la acest show și mi s-au confirmat o dată cu participarea mea la emisiune

așteptam fie greu și mi s-a confirmat lucrul ăsta atunci când am ajuns, așteptam am răbdare, fiu calmă și liniștită, dar m-am uimit pe mine cu răbdarea și calmul de care am dat dovadă în acest show; și, în al treilea rând, așteptam ca oamenii de acasă cunoască prin intermediul acestui show, însă m-a șocat valul de simpatie pe care l-a stârnit prezența mea în Survivor România. bucur tare mult am reușit transmit bunătate și înțelepciune oamenilor care ne priveau în fiecare seară.

 

3 lecții de viață învățate în jungla Dominicană, despre care cred sunt long lasting

O lecție importantă pe care am învățat-o în Dominicană e trebuie ne prețuim familia mult mai mult și încercăm ne bucurăm mai mult de ea. ne facem amintiri frumoase împreună cu cei pe care îi iubim, pentru doar cu amintirile vom rămâne. A doua lecție este foamea nu omoară, doar disciplinează. Un citat celebru în Survivor, spus de Zanni, însă este un adevăr pe care noi, cei care am participat, l-am simțit pe deplin acolo. Am mai învățat acolo viața noastră e foarte simplă, însă noi, oamenii, avem tendința de a o complica astfel încât totul pară atât de dificil! Fericirea supremă nu este despre lucruri materiale. 

 

3 moduri prin care simt m-am autodepășit prin această emisiune

Aveam răbdare și înainte, dar acum nu cred mai poate scoate cineva sau ceva din sărite. Mi-am depășit teama de a dormi afară, în aer liber, pe o scândură. Acum nu mai am nici o problemă. Și, nu în ultimul rând, mi-am depășit cu mult limitele de a supraviețui. Dacă acasă nu puteam sta fără spăl și fară îmi fac eu tabieturile mele, acolo am reușit cu brio rezist fară toate lucrurile astea.

 

 

3 trasee pe care le pot numi cele mai dificile

Traseul cu nămol este și rămâne pentru mine cel mai dificil, pe locul doi este cel al Piraților, pentru era foarte solicitant, cu atât de multă apă și pe locul al treilea era traseul cu toboganul cel mai mare

 

3 oameni din cadrul competiției cu care sigur știu îmi doresc fundamentez prietenia și gândurile mele transmise către fiecare dintre ei

Zanni, cu care am legat o frumoasă prietenie, are un suflet bun. Culiță, pentru e un om cu un suflet și o educație excepționale, și Cosmin, pentru mi se pare suntem pe aceași lungime de undă, împărtășim aceleași idei.

 

3 motive pentru care oricine ar trebui participe la Survivor

Este o șansă de a ieși din rutina cu care suntem obișnuiți, pentru a depăși toate limitele la care gândiți le aveți și pentru , după țoață experiența Survivor, când te întorci acasă, ești o persoană total schimbată.

 

3 moduri în care personal reacţionez la succes/eşec

Eu am fost crescută să reacționez umil la succes, cu modestie și să fiu recunoscătoare pentru succesul dobândit ca urmare a muncii mele. Accept înfrângerea, învăț din eșec și încerc să devin mai bună, mă perfecționez.

See Also

 

3 dintre cele mai memorabile momente din perioada mea de campioană mondială

Momentul în care am câștigat medalia de aur va rămâne cel mai frumos moment din cariera mea. Un moment care a fost dificil, nu-l voi uita niciodată, este cel al accidentării din 2010, înainte de Campionatul Mondial și momentul când am plecat de acasă la Lotul de junioare; aveam 11 ani. 

 

3 motive concrete pentru care să faci sport = să fii un om sănătos

Sportul te ajută și din punct de vedere psihic, datorită sportului ai o minte mai sănătoasă, iți  mult mai multă încredere în tine și iți oferă o disciplină de care o te bucuri toată viața

 

 

3 dorinţe pentru 2021 şi ce fac pentru a mi le pune în practică

Nu am neapărat trei dorințe. Am dorit redescopere lumea, afle despre mine și realizările mele sportive și, iată am participat la Survivor Romania și aceste dorințe mi s-au împlinit. Îmi doresc o viață liniștită și lucrez în fiecare zi pentru a atinge acest vis. Îmi doresc fiu un exemplu pentru cei care urmăresc și să le împărtășesc din experiențele mele.

 

3 mesaje pe care Ana Porgras le are de transmis către Ana din trecut, prezent, viitor

Anei din trecut i- spune fie un pic mai temperată, celei de astăzi este pe un făgaș bun și celei din viitor este pe un făgaș bun și lupte în continuare în felul în care o face pentru a obține ceea ce își dorește.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
4
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top