Now Reading
American Song Contest – noul proiect ambițios marca Eurovision va începe la NBC

American Song Contest – noul proiect ambițios marca Eurovision va începe la NBC

Bazat pe cel mai mare eveniment muzical din lume, American Song Contest va prezenta un spectacol muzical original live, ce va include toate cele 50 de state din cinci teritorii americane și capitala națiunii. Conform tradiției Eurovision, aceștia vor concura pentru a câștiga votul publicului pentru cea mai bună piesă originală.

Competiția live constă ]n trei runde, întrucât actele concurează într-o serie de runde de calificare, urmate de semifinale și marea finală finală, unde un stat sau teritoriu va ieși învingător. În plus față de voturile fanilor, un juriu format din profesioniști din industria muzicală vor analiza prestațiile scenice.

Anders Lenhoff și Peter Settman, alături de Christer Björkman și Ola Melzig, producători care au lucrat la peste 20 de ediții de Eurovision, au dobândit drepturile pentru formatul American Song Contest de la EBU și au colaborat cu Propagate pentru a aduce Eurovision în State.

Martin Österdahl, supraveghetor executiv al concursului Eurovision Song pentru EBU, a declarat: „De 65 de ani, Eurovision Song Contest a conectat oameni din toată lumea. În calitate de titulari ai acestui format de mare succes, am văzut cum și-a găsit un loc în milioane de inimi din toată Europa și nu numai. Acum suntem încântați că am găsit partenerii perfecți pentru a împărtăși această competiție unică și sărbătoarea ei pasionată de muzică și melodii originale cu poporul american.”

See Also

„„ American Song Contest ”combină spiritul competitiv cu spectacole epice, care vor introduce spectatorii în culturile muzicale care formează America”, a declarat Jenny Groom, vicepreședinte executiv pentru NBCUniversal Television and Streaming. „Suntem încântați să prezentăm puterea universală a muzicii într-un spectaculos eveniment muzical live de mai multe săptămâni.”

Cu întreaga serie difuzată în direct, American Song Contest este o coproducție Propagate și Universal Television Alternative Studio, o divizie a Universal Studio Group, cu producătorul executiv al „The Voice” la conducere.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top