Thalia a lansat albumul “Desamorfosis”

Vedeta pop mexicană Thalia a lansat aproape două duzini de albume solo de-a lungul carierei sale. A fost numită regina telenovelelor pentru șirul de telenovele mexicane care au fost traduse pentru mai multe țări și au transformat-o într-un star mondial. Recent Thalia și-a promovat imperiul cu o linie de îmbrăcăminte, pantofi și bijuterii Macy’s lansată în 2015.
Noul ei album, „desAMORfosis”, explorează dragostea în timp real. Include 14 piese, a fost lansat pe 14 mai, și se încadrează în zona de albume conceptuale, ca o relație de la prima vedere până la rămas bun.

A reprezentat, într-adevăr, un moment să revăd toate lucrurile și să aflu de ce ocupau spațiu în mine. Am dat drumul la unele emoții, la desamores (durere de inimă); și acele iubiri care au fost atât de importante în viața mea, le-am mulțumit și le-am dat drumul. Aceasta a fost o metamorfoză a mea, ca un nou început, o schimbare a pielii ”, spune Thalia.

Titlul albumului este o combinație dintre cuvintele desamor, amor și metamorfoză. Coperta prezintă o redare a artistei în armură de aur, cu inima expusă printr-o fereastră. Un cuțit este poziționat în apropiere, simbolizând răul pe care l-a suferit. Ritmurile variază de la reggaeton și bachata la tropical și banda. „Sunt toate aceste călătorii prin dragoste până când la final trebuie să înțelegeți că, dacă nu vă iubiți pe voi înșivă și nu începeți cu voi înșivă, restul va fi imposibil.

Albumul a fost înregistrat în ultimul an, pe tot parcursul pandemiei COVID-19. Asta înseamnă o mulțime de sesiuni solo acasă, pe fondul întâlnirilor virtuale și al timpului petrecut în familie.

Este un album foarte personal și, da, ne-a prins în aceste vremuri ciudate. A trecut un an de când am început acest proces: scrierea, co-scrierea, producerea, găsirea unor modalități diferite de a prezenta piesele, de a le cânta, lucrând singură în studioul meu.”

See Also

Mai multe single-uri din „desAMORfosis” au fost deja lansate în ultimul an, inclusiv „Ya Tu Me Conoces” cu duo-ul  reggaeton Mau și Ricky; „La Luz” cu rapperul Myke Towers; și  „Tick Tock” cu Sofia Reyes și Farina. Albumul include și colaborări cu Dakiti, Jhay Cortez și Banda MS.

„Barrio” este cel mai personal moment al albumului, o odă tropicală adusă copilăriei Thaliei. Cântă părți pe un ton conversațional, oferindu-i o senzație intimă. Versurile i-au venit aproape instantaneu după ce a auzit muzica, iar ea a plâns după ce le-a auzit.

A fost ca un parcurs prin toată viața mea de la perioada adolescenței până la Thalia de azi.  Aceasta este iubirea de unde provii, acceptând și iubind toate acele rădăcini și ceea ce te face să fii cine ești astăzi. Fiecare melodie are ceva despre mine, o bucată din viața mea. Se poate simți ca o vulnerabilitate, dar este ca o eliberare.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top