Now Reading
Lidia Buble, Alexandra Ungureanu, Cuza și Emi sunt o parte dintre concurenții care au pornit în cursa Asia Express

Lidia Buble, Alexandra Ungureanu, Cuza și Emi sunt o parte dintre concurenții care au pornit în cursa Asia Express

Aventura Asia Express a început pentru Lidia Buble, Alexandra Ungureanu, Cuza și Emi de la Noaptea Târziu. Lidia împreună cu sora sa, Estera, Alexandra împreună cu mama sa și Cuza și Emi au acceptat provocarea și au plecat pe „Drumul Împăraților”.

„O viață am așteptat o astfel de oportunitate… Să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am să fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia.

„Asia Express e un proiect TV fabulos şi o competiţie care m-a ţinut cu sufletul la gură de la primul sezon. Mi-am închipuit de multe ori cum ar fi să particip, iar acum, cu câteva zile înainte de plecare, încă mi se pare că visez că se întâmplă! Am ales să fac echipă cu omul către care alerg întotdeauna prima dată să-i povestesc tot ce trăiesc, pe plan artistic sau personal – mama. De data asta, nu va fi nevoie să-i povestesc, pentru că va fi alături de mine, cu iubire şi încredere, în mijlocul aventurii, şi sper să fie cea mai tare experiență a noastră împreună!”, povestește Alexandra Ungureanu.

„Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă. Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!! Sper să stăm cât mai mult în concurs”, a declarat Cuza de la Noaptea Târziu.

See Also

Anul trecut, Lidia Buble a cucerit publicul cu hitul cu vibe-uri latino „La Luna” pentru care a colaborat cu Jay Maly și Costi, apoi a lansat „Cu ochii ăia verzi”, o baladă romantică și sensibilă, pentru cei timizi care s-au îndrăgostit inevitabil de cineva, dar care rămân totuși neobservați. În urmă cu câteva luni, Lidia Buble și Vunk au făcut echipă pentru „Vino, du-te”, single de succes ce și-a făcut loc în playlist-ul radiourilor chiar înainte de lansare, iar în luna martie artista a lansat și cel mai „INTENS” single, atât la propriu, cât și la figurat.

Alexandra Ungureanu a colaborat de-a lungul timpului cu numeroși artiști, printre care Marius Moga pentru „Bate, bate”, Skizzo Skillz pentru „Mămucă”, dar a lansat și piese solo precum „Vântule” și „Gânduri”. În anul 2020 artista a lansat „Cărămida”, o piesă inspirată din folclorul românesc, ce transmite printr-o metaforă baza unei relații la început de drum și finalul acesteia, iar anul 2021 l-a început cu single-ul „Dacă n-am fi împreună”.

Canalul de YouTube al proiectului Noaptea Târziu a ajuns la aproape două milioane de abonați, iar cel mai vizualizat clip de pe canalul băieților este „Sunt un cocalar”, care a generat peste 47 de milioane de vizualizări pe YouTube. Clipurile urcate de băieți au adunat până acum peste 550 de milioane de vizualizări pe canalul official de YouTube al vloggerilor.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Scroll To Top