Acum citește
Olivia Rodrigo: de la Drivers License la noul album SOUR!

Olivia Rodrigo: de la Drivers License la noul album SOUR!

Olivia Rodrigo este prezentă în mintea și pe buzele tuturor în ultimele zile. După hiturile “Drivers License” și “Deja Vu”, nativa californiana invadeaza topurile drept ceea mai nouă obsesie de pe scena muzicală.

În videoclipul „Good 4 U” regizat de Petra Collins, Olivia Rodrigo joacă rolul unei majorete din liceu, pregătită de răzbunare. Videoclipul corespunde cu sinceritatea ei brutală. Autenticitate, în care în mod neașteptat vedem o majoretă inocentă, cumpărând benzină, dansând lângă ferestre în flăcări și cu dormitorul inundat.

Petra Collins

Scene din videoclipul sunt asemănătoare cu filmul de groază Jennifer’s Body din 2009 cu Amanda Seyfried și Megan Fox. Într-o serie de look-uri din trecut, de la mănuși din latex și corsete, la ținute albastre, videoclipul a fost debutul stilistic al lui Devon Lee Carlson.

Olivia Rodrigo a pasit pe scena muzicală atunci când single-ul ei, “Drivers License” a denit viral pe TikTok. La sfârșitul primei săptămâni de la lansare, a fost cel mai de succes single din 2021, piesa menținundu-se 8 săptămâni în topul Billboard Hot 100 și a doborât recordul pentru “Cea mai ascultată piesă într-o singură zi” pe Spotify pentru cele peste 15 milioane de ascultări.

Petra Collins

Moda merge mână în mână cu influențele muzicale ale Oliviei Rodrigo. Tendințele modei anilor ’90 în toate aspectele sale de la agrafe tip fluture, minifuste plisate în carouri, tricouri supradimensionate și ochelari nuanțați.

Vezi și

Vă invit să ascultați noul album semnat Olivia Rodrigo – Sour, disponibil pe toate platformele!

 

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus