Now Reading
Alex Parker lansează single-ul bass-house și NFT-ul I want the money, în colaborare cu artista din L.A., Hera

Alex Parker lansează single-ul bass-house și NFT-ul I want the money, în colaborare cu artista din L.A., Hera

[video src="https://www.youtube.com/watch?v=s9wfYaSKa2I"]

Alex Parker lansează piesa bass-house I want the money, o colaborare incendiară cu artista din L.A., Hera. Single-ul este disponibil de astăzi pe toate platformele digitale (https://sym.ffm.to/iwantthemoney).

“I Want The Money este imnul generației crypto! O piesă catchy, cu un videoclip care aduce la viață toate meme-urile din sfera de finance”, a spus Alex.

Piesa a fost scrisă și compusă de Alex Parker și Alicia Eris, iar producția a fost realizată de Alex.

Single-ul face referire la consumerism și a fost inspirat din mișcarea Reddit Wall Street Bets, cryptomonede, Elon Musk și tranzacționarea de acțiuni. Videoclipul, regizat de Isabella Szanto, portretizează goana după bani, într-o manieră ce aduce la viață personajele “memes” de pe internet și reprezintă totodată cel mai complex material audio-vizual creat de Alex Parker până în acest moment.

Piesa a luat naștere acum doi ani, pe vremea când făceam prima mea excursie în Los Angeles. Când am scris-o, împreună cu HERA, am simțit un potențial mare și am avut o viziune cu un clip extravagant și foarte haios în același timp. Am păstrat-o în sertar, cu toate că au existat oportunități de lansare, până când am văzut pe internet nebunia cu Wall Street Bets, tot ce se întâmplă pe piațcrypto și tweet-urile lui Elon Musk. În tot acest timp, am dezvoltat proiectul, pe care sunt fericit că vi-l pot prezenta acum sub această formă”, a declarat Alex Parker.

 

See Also

Piesa și clipul marchează prima colaborare la nivel mondial dintre un artist și un gigant tech, Elrond Network, companie de crypto monede din top 50 global, I want the money fiind primul NFT din portofelul digital MAIAR.

*******

De-a lungul timpului, Alex Parker a colaborat cu artiști mari din România, printre care Antonia, Delia și Morandi și a scris, produs și mixat peste 50 de single-uri. A urcat pe marile scene ale unor festivaluri precum Untold și „Neversea” și a fost primul DJ care a mixat dintr-o turbină eoliană aflată la o înălțime de 100 de metri. Cascadoria sa a fost prezentată și în DjMag, una dintre cele mai importante reviste de muzică EDM din lume.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top