Now Reading
Alege Destinația anului în România! | FINALA

Alege Destinația anului în România! | FINALA

Românii au decis care sunt cele 6 locuri din România ce vor lupta în acest an pentru marele trofeu, titulatura de Destinația anului 2021 în România. Peste 16 mii de nominalizatori au decis care sunt destinațiile din țară calificate in Marea Finală: Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iași, Țara Maramureșului și Oradea.

În top 10 destinații nominalizate, foarte aproape de a prinde un loc între finaliste au fost și Țara Vrancei, Țara Făgărașului, Ținutul conacelor Covasna sau Alba Iulia.

Proiectul a adus in lumina reflectoarelor și alte destinații din țară care s-au bucurat de un număr mare de nominalizări: Brasov, Bucovina, Ciugud, Corbi – Arges, Țara Hațegului, Toplița, Zărnești – Piatra Craiului, Brașov, Bucovina, Oltenia de Sub Munte, Piatra Neamț. 

În perioada următoare, două echipe de exploratori din cadrul proiectului vor vizita în paralel destinațiile finaliste, având obiectivul de a realiza un material video de 2 minute care să surprindă esența fiecărei destinații. Cele șase destinații finaliste vor constitui emisiunea “Destinația anului 2021 în România”, emisiune care va fi difuzată pe postul de televiziune Prima TV. Câștigătorul va fi ales în baza unui scor compus din: 20 puncte acordate de exploratori, 30 puncte acordate de un juriu stabilit de organizatori și 50 de puncte prin votul publicului. În final, va câștiga destinația cu cele mai multe puncte. În caz de egalitate, departajarea se va face în funcție de voturile publicului. În caz de egalitate și în scorul votanților, organizatorii vor decide cine va primi titulatura de “Destinația Anului 2021 în România”.

See Also

Urmăriți site-ul www.destinatiaanului.ro pentru mai multe informații!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top