Now Reading
SUITS by David C participă la WEDDING DAYS BUCUREȘTI la GRAND ARENA MALL în perioada 11-13 iunie 2021

SUITS by David C participă la WEDDING DAYS BUCUREȘTI la GRAND ARENA MALL în perioada 11-13 iunie 2021

Atelierul SUITS by David C dorește pentru 2021 să realizeze din vestimentație o carte de vizită!

Atelierul de creație vestimentară „SUITS by David C.” oferă servicii de croitorie la comandă Made-to-Measure, punând la dispoziția clienților cele mai rafinate și fine țesături premium pentru personalizarea ținutelor mult visate: costume business și costume de ceremonie.

SUITS se pregatește în prezent de participarea la WEDDING DAYS BUCUREȘTI, în perioada 10 Iunie – 13 Iunie, la GRAND ARENA MALL cu o super colecție de costume made-to-measure pentru evenimentele de seară. Evenimentul adună într-un singur loc cei mai importanți furnizori din domeniul nunților , saloane cu rochii de mireasă ( posibilitate de probă fără pogramare ) , verighete, costume , foto-video, flori-decor , invitații , sunet , lumini și mulți , mulți alții. Trei zile în care poți să-ți organizezi nunta așa cum ai visat. Peste 1000 rochii de mireasă te așteaptă.  Multe REDUCERI!  Intrarea este liberă! Program 10:00-20:00. Locație eveniment GRAND ARENA Mall ( parter ) , B-dul Metalurgiei, nr 12-18, București.

Aici poți afla mai multe despre acest super eveniment.

Atelierul nostru te consiliază și te ajută să stabilești cele mai mici detalii în conturarea ținutei perfecte în funcție de personalitatea ta. Toate ținutele sunt croite din țesături premium pe masura clientului și personalizate până la cel mai mic detaliu., declară David Ciocodeică, fondatorul SUITS by David C. 

SUITS by David C. apreciază stilul clasic al costumelor bine croite, însă pune accent și pe partea neconvențională, fie ca este vorba despre culori deosebite sau detalii care fac diferența.

  • Costume croite la comandă în sistem Made-to-Measure.
  • Camași la comandă în sistem Made-to-Measure.
  • Pantofi Custom Made.
  • Peste 1000 de țesături premium de la marile branduri.
  • Personalizarea ținutelor până la cel mai mic detaliu.
  • Consultanță vestimentară specializată.
  • Serviciul de măsurători la birou.

Cum să obții un costum la comandă?

Pasul 1.Te programezi pentru o sedință de stil cu unul dintre consilierii noștri

Pasul 2.Consilierul nostru te va ajuta în alegerea celor mai bune țesături și modele pentru nevoia ta

Pasul 3. Realizăm cu cea mai mare atenție produsele comandate de tine

See Also

Pasul 4. Este timpul ca tu să încerci produsele, iar noi să ne asigurăm ca totul se ridică la nivelul așteptărilor tale După o perioadă de 4 săptămâni, costumul este gata și se realizează prima probă cu posibilitatea unor modificări. În acesta etapă, avem în vedere respectarea unor reguli de conduită vestimentară.

Ești pregătit pentru o sedință de stil în alegerea ținutei perfecte de ceremonie sau business?

Tot ce trebuie să faci este să ne vizitezi standul de la WEDDING DAYS BUCUREȘTI, în perioada 10 Iunie – 13 Iunie, la GRAND ARENA MALL sau să te programezi pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/SuitsbyDavidC.

Participarea la acest prim târg după ridicarea restricțiilor reprezintă pentru mine punctul culminant al lansării SUITS by David C. pe piața costumelor la comandă din București și cea mai bună oportunitate de a expune produsele și serviciile mele potențialilor clienți cu scopul de a realiza din vestimentație o carte de vizită.

Vă așteptăm la standul SUITS by David C sau pe Calea Dorobanți, nr.56, sectorul 1, Bucuresti!, a completat fondatorul SUITS.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top