Now Reading
Spice Music Fest revine la Burgas, Bulgaria | Retro Fest Alarm

Spice Music Fest revine la Burgas, Bulgaria | Retro Fest Alarm

Iubitorii muzicii retro din toată Europa sunt gata de o nouă întâlnire de zile mari în perioada 6-8 august 2021, în Portul Burgas – asta pentru că SPICE Music Festival revine!
DJ BoBo, Maxi Jazz (Faithless), Stereo Mc’s, Coolio, Leeroy Thornhill (Ex-Prodigy), Donnie și Momchil, Alice DJ, C-Block, Danzel, E-Type, Jenny de la Ace of Base, Masterboy & Beatrix Delgado, Nana, Real McCoy, U96 și Vengaboys sunt numele care vor zgudui scena festivalului în 2021!
Abia aștept să urc pe scena Festivalului SPICE. Am urmărit videoclipuri din edițiile anterioare – arată uimitor! Așadar, Bulgaria, pregătește-te pentru o petrecere serioasă și anul acesta! ”- declară Danzel, celebru pentru hitul Pump it up.
„Anii 90 au fost unici în felul lor – spiritul lor este încă viu, iar energia lor este incomparabilă. Am auzit multe despre publicul bulgar și abia așteptăm să-i întâlnim la Burgas! ”au declarat membrii trupei U96.
Leeroy Thornhill – unul dintre fondatorii Prodigy și-a trimis mesajul și fanilor săi din Bulgaria: „Bulgaria este o țară uimitoare, cu mulți oameni prietenoși! Și publicul reușește întotdeauna să se alăture energiei seturilor mele, așa că este o plăcere pentru mine să fac parte din SPICE Music Festival 2021! ”
Biletele de trei zile pentru festival au încă un preț de 120 BGN și pot fi achiziționate de aici, în rețeaua de birouri EasyPay și în magazinele Na Tamno.
Festivalul de muzică SPICE este organizat de „Cultural and Mass Activity” Ltd. și de echipa Fest, cu suportul media exclusiv al radio ENERGY – postul 1 de muzică din anii 90!

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top