Now Reading
În premieră în România – Concursul Național de Musical | Etapa înscrierilor

În premieră în România – Concursul Național de Musical | Etapa înscrierilor

Universitatea Națională de Muzică București în parteneriat cu The International Grand Prix of Romania ”Trophaeum Artis Cantorum, organizează pentru prima dată în România Concursul Național de Musical, care se adresează tinerilor interpreți și are ca scop creșterea nivelului de performanță artistică în repertoriul de musical. Concurenții vor fi evaluați de cel mai numeros juriu profesionist de la un concurs din România, alcătuit din personalități emblematice ale lumii muzicale, teatrale și coregrafice.

Printre mentorii care îi vor pregăti pe concurenții din acest an se numără: Ana Bianca Popescu, Mihai Alexandru, Alina Petrică, Ana Cebotari, Adrian Nour și alte surprize. 

Data limită de înscriere la Concursul de Musical este 18 iulie 2021, ora 23:59. Înscrierea se va face exclusiv online, la link-ul următor: https://forms.gle/sFJPCDWkj8iA49fJA . Vârsta maximă de participare este de 35 de ani. Taxa de înscriere este de 100 de lei.
Primele două etape ale concursului vor avea loc în 1 august 2021. Etapa I, eliminatorie, va presupune interpretarea unei piese dintr-un musical/film muzical/film Disney, la alegere. În Semifinală, concurenții calificați vor interpreta cea de-a doua lucrare înscrisă în concurs. Finala concursului va avea loc în 6 august 2021 și se va desfășura pe scenă, cu public.
Concurenții care vor fi selectați pentru a participa la finala concursului vor beneficia în perioada 2-5 august 2021,  de un workshop pentru pregătirea celor două piese pe care le vor prezenta. Fiecare dintre participanți va fi consiliat pentru a ajunge la cea mai înaltă calitate interpretativă, atât din punct de vedere muzical, cât și din punct de vedere teatral și coregrafic. La workshop-uri pot asista și concurenții care nu s-au calificat în finală. Sesiunile de training vor fi conduse de câțiva dintre cei mai apreciați artiști din domeniu.
Premiul pentru câștigătorul Marelui Premiu (Trofeul) va consta într-o deplasare la Londra pentru vizionarea unui musical, la alegere, dintre cele prezentate în West End în perioada 23 august – 15 decembrie 2021. Vor fi acordate și premii speciale.
Succes!
Mai multe informații puteți afla de pe pagina oficială a Concursului.
What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top