Now Reading
Ed Sheeran a lansat un single nou, “Bad Habits”

Ed Sheeran a lansat un single nou, “Bad Habits”

După turneul extins pe care l-a susținut pentru promovarea albumului “Divide”, Ed Sheeran a luat o pauză pentru a petrece mai mult timp cu familia, iar “Bad Habits” marchează oficial întoarcerea sa în lumina reflectoarelor. Sheeran este un artist condus de nonconformism, iar lansarea de astăzi o dovedește. Noul single are un sound neașteptat, uptempo, nelipsind și sunetul chitării care l-a facut celebru, de o energie extraordinară care pare că se va transforma în soundtrack-ul verii. Ed a scris și a produs “Bad Habits” alături de colaboratorii săi, Johnny McDaid (“Shape of You”) și FRED (“No.6 Collaborations Project”).
În videoclipul regizat de Dave Meyers (care a mai lucrat și cu Billie Eilish sau Kendrick Lamar) îl putem urmări pe Ed într-o ipostază inedită, dezvăluindu-și un alter ego de vampir care petrece o noapte nebună alături de un grup de personaje asemănătoare, iar la final, la răsăritul soarelui, se metamorfozează în el însuși.

“Este grozav să revin cu noul meu single. Mi-am dorit ca în videoclip să joc un personaj inspirat dintr-o lume fantastică și m-am decis asupra vampirilor. A fost foarte distractiv să intru în pielea personajului, mai puțin scenele filmate la înălțime (asta nu a mai fost distractiv). Enjoy!”, a declarat Ed Sheeran.

 

Pentru a celebra noua piesă, Ed susține un concert live din Ipswich Town special pentru show-ul UEFA Euro 2020 difuzat exclusiv pe platforma Tik Tok.
În prezent, Ed Sheeran lucrează din plin la înregistrarea unui nou album.

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top