Now Reading
Armin van Buuren primește Discul de Aur pentru piesa Need You Now, în colaborare cu Jake Reese

Armin van Buuren primește Discul de Aur pentru piesa Need You Now, în colaborare cu Jake Reese

Ieri, 28 iunie, Dan Muraru si Roton l-au premiat pe Armin cu Discul de Aur pentru vanzarile piesei Need You Now, in colaborare cu Jake Reese. De cand a fost lansata, piesa s-a bucurat deja de multe difuzari pe radio si TV, ajungand si pe #1 in Top Dance FM.

“Need You Now” este o piesa care se inclina mai mult spre directia house decat ne-a obisnuit Armin, piesa avand o productie plina de atitudine ce creeaza un sunet perfect impreuna cu vocea sensibila a lui Jake Reese.

Armin a venit la Bucuresti cu ocazia primei editii ale evenimentului “Sound of Bucharest”, din Piata Constitutiei.

Armin van Buuren a fost votat drept Cel mai bun DJ din lume de 5 ori, lucru nemaiintalnit pana in acest moment. Este unul dintre cei mai cunoscuți DJ si producatori de muzica trance din lume, inregistrand lunar peste 10 milioane de ascultatori unici pe Spotify. Lansata la inceputul lunii trecute, piesa ‘Need you Now’ se plaseaza pe locul 1 in sectiunea Popular a acestei platforme de streaming. De asemenea, Armin va ajunge, in curand, la 1000 de episoade cu show-ul sau radio A State Of Trance, care ajunge saptamanal la peste 40 de milioane de ascultatori din 80 de tari diferite.

See Also

Armin van Buuren va reveni în București, pe data de 25 septembrie 2021 și pregătește cel mai mare și spectaculos solo show din Europa.

A trecut prea mult timp de când am stat departe de scenă, peste 18 luni fără să mă bucur de energia fanilor. Am o conexiune specială cu oamenii din România, ne leagă pasiunea pentru muzica pe care o iubim. Este ceva unic încât aș putea scrie o carte. Sunt încântat să mă întorc în București după 7 ani, la Sound of Bucharest, pe 25 septembrie, în Piața Constituției, un loc iconic, în care au performat atât de mulți artiști mari, precum Roger Waters și Bon Jovi. Va fi un weekend special, care va celebra întoarcerea noastră la viață, pregătesc un set unic și deja lucrez cu câțiva artiști pe care îmi doresc să-i aduc în România. Așa că este un vis devenit realitate, sunt foarte, foarte fericit”, a spus Armin van Buuren.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top