Now Reading
PARIAZĂ PE GALA PREMIILOR UNITER 2021 – ediția a 29-a

PARIAZĂ PE GALA PREMIILOR UNITER 2021 – ediția a 29-a

Cu bucurie și entuziasm vă invităm să urmăriți gala de acordare a premiilor pentru cele mai bune creații din teatrul românesc, luni, 19 iulie de la ora 21.00, în direct pe TVR1, Radio România Cultural și online pe www.uniter.ro și www.tvr.ro.

Începând cu ora 20.00 vor fi difuzate sosirea artiștilor și a partenerilor Galei pe covorul roșu, eveniment transmis live pe pagina de facebook a UNITER.

Mai puțin de o lună ne desparte de momentele emoționante când plicurile vor fi deschise și vom afla câștigătorii. Până atunci, haideți să-i încurajăm în competiţia pentru trofeul UNITER!

Marți, 6 iulie, se va lansa campania de promovare video a artiștilor nominalizați. Zilnic, mesaje de susţinere din partea colegilor de breaslă vor rula pe site-ul oficial și pe contul oficial de facebook al UNITER.

TU PE CINE PARIEZI? Sigur ai un preferat! Susţine-ţi favoriții și pariază aici www.uniter.ro.

See Also

În 19 iulie aflăm împreună, în direct, câştigătorii desemnați de juriu! Tot atunci, afli dacă ai câștigat pariul.

Pentru cei care doresc să participe la evenimentul de acordare a premiilor, se pun bilete în vânzare începând de azi 5 iulie, ora 11.00, online pe www.mystage.ro și la casa de bilete centralizată a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti (unde contravaloarea biletelor se va putea plăti atât în numerar, cât și cu card).

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top