Now Reading
Sickotoy lansează alături de Randi videoclipul piesei – ”Dancin’ To Forget”

Sickotoy lansează alături de Randi videoclipul piesei – ”Dancin’ To Forget”

La aproape două saptămâni de când s-a lansat oficial single-ul „Dancin’ To Forget”, Sickotoy și Randi sunt pregătiți să ofere publicului videoclipul oficial al piesei. Cadrele pline de dans și emoția celor doi protagoniști ai videoclipului descriu perfect modul în care dansul și muzica se completează perfect atunci când sentimentele nu mai pot fi ascunse. În videoclip apar și cei doi artiști, Sickotoy sub forma unui DJ, iar Randi jucând personajul unui tattoo artist. Videoclipul a fost realizat de către Khaled.

Sickotoy, unul dintre cei mai cunoscuți producători din industria muzicală românească și-a unit forțele cu un alt artist și producător muzical proeminent, Randi, iar împreună lansează piesa ”Dancin’ To Forget” . Beat-urile pregnante ale lui Sickotoy, amprentă deja cunoscută în peisajul muzical din România, alături de vocea expresivă a lui Randi, crează combinația perfectă care să te facă să-ți dorești să asculți piesa pe repeat.

 

Am știut inca de la inceput că piesa asta va fi o colaborare unica, Iar Randi este una dintre vocile pe care nu poți să le confunzi niciodată. Am lucrat cu mult drag la piesa asta deoarece este poate una dintre cele mai sensibile piese pe care eu le-am produs. Și faptul că iese alături de Randi, nu poate decât să mă bucure.” spune Sickotoy.

 

Pentru piesa ”Dancin To Forget”, atât Sickotoy, cât și Randi, au scris linia melodică, lui Randi ii apartin versurile iar producția finală este o fiziune a viziunilor celor doi artiști.

See Also

 

Dancing to forget vorbește despre refugiul pe care îl reprezintă uneori dansul pentru noi. Dansul uitării problemelor în relație, sau a tuturor lucrurilor care nu se întâmplă așa cum ne-am dori. Este o fugă de realitate, de frustrări și de tot ceea ce nu ne face fericiți. Pe alocuri ironică, piesa vorbește despre euforia de moment pe care o ai atunci când bei, dansezi și te prefaci că totul e bine. Departe de ideal, cei doi „protagoniști” ai piesei ascund în privirile amețite de alcool și dans, adevăruri pe care nu vor să le recunoască și iată că așa, dansul devine evadarea de moment dintr-o realitate pe care nu și-au dorit-o.completează Randi.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top