Now Reading
DARA lanseaza single-ul “Thunder”, alaturi de Universal Music Romania

DARA lanseaza single-ul “Thunder”, alaturi de Universal Music Romania

Superstarul din Bulgaria, DARA, ia vara cu asalt cu noul ei single „Thunder”. Single-ul modern cu vibe de anii 80 a fost compus chiar de către artistă, împreună cu duo-ul compozitor KU3E – Chris Young (Kylie Minogue, Jason Derulo, Lionel Richie, Rod Stewart, Ella Eyre, VIZE) & Mats Koray Genc, dar și cu tânărul și promițătorul producător bulgar Vitali Ezekiev.
În urmă cu câteva zile, DARA a primit două nominalizări la Bulgarian Annual Music Awards pentru „Best Female Artist” și „Video of the Year” pentru „Ai Ai”, și a fost anunțată drept unul dintre noii antrenori la Vocea Bulgariei 2021.

„Thunder” apare public dupa hitul „Cold as Ice”, care a fost pe locul #13 în YouTube Trending Bulgaria, #14 în Shazam Bulgaria, a petrecut 15 săptămâni consecutiv în TOP 10 al Bulgarian Official Airplay și a fost adăugat în playlist-urile NMF din Rusia și Ucraina. Piesa anterioară a DAREI, „Ai Ai”, a debutat pe locul #7 în Apple Music Bulgaria, #13 în Spotify Bulgaria și a fost timp 6 săptămâni cel mai dfiuzat cântec la radio și TV, precum și 16 săptămâni consecutiv în TOP 10 al Bulgarian Official Airplay.

Rebelă și determinată, DARA este în fruntea industriei muzicale în Bulgaria. Cu vocea ei distinctivă, stilul atrăgător și carisma irezistibilă, artista este recunoscută drept unul dintre principalii „trend-setteri” în Balcani și cel mai iubit star al Bulgariei. Făcând parte din cea mai mare casă de discuri din Bulgaria, Virginia Records, artista a acumulat un total de 4,4 milioane de stream-uri pe Spotify până în momentul prezent și peste 70 de milioane de vizualizări la videoclipurile sale. Toate piesele ei au ajuns pe locul #1 în Official Airplay Chart în Bulgaria.
Dara a debutat în 2016 cu piesa „K’vo Ne Chu”, care a ajuns pe locul #1 în Official Airplay Chart. În 2017, DARA a primit premiul pentru „Best Female Artist” la Bulgarian Annual Music Awards. De atunci, cariera ei a fost într-o continuă și accelerată creștere, atât local, cât și internațional. Hit-urile ei din 2020 „Ai Ai” („Fire”) și „MAMACITA” demonstrează că artista este un fenomen pop, cu multe recorduri la activ și adorat de public.
DARA a lucrat cu producători de top, precum Jungleboi (ZAYN, Rihanna, G-Eazy, will.i.am., Craig David, R3HAB), Chris Young, Yoad Nevo, faimosul producător român Monoir și mulți alții.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top