Acum citește
Ambasadori pentru cultură – eveniment de strângere de fonduri pentru producția unui nou musical

Ambasadori pentru cultură – eveniment de strângere de fonduri pentru producția unui nou musical

Excelența Sa, Adrian Zuckerman, devine ambasador pentru artă și cultură. La inițiativa fostului Ambasador și cu prilejul sărbătoririi Zilei Independenței a Statelor Unite ale Americii, în seara zilei de 8 iulie a fost organizat un eveniment special, în grădina de vară a hotelului Crowne Plaza Bucharest. Și-au dat întâlnire personalități marcante și reprezentanți din diferite sectoare de activitate din România, fiind invitați să descopere fascinanta lume a musicalului și să susțină prin donații un viitor proiect de anvergură: realizarea de către Asociația CREAS a unui musical american în regia lui Alexander Hausvater.

Fostul ambasador Adrian Zuckerman este născut la București și, după retragerea din funcția oficială, a decis să rămână în țara natală. Iubitor al valorilor, al culturii și al limbii românești, Excelența Sa efectuează demersuri de încurajare și promovare a proiectelor culturale desfășurate de creatori tineri și talentați, acest eveniment fiind încă o confirmare a devotamentului domniei Sale.

Donațiile efectuate cu prilejul acestui eveniment sunt destinate costurilor de producție a noului proiect teatral în regia lui Alexander Hausvater și coordonat de Asociația CREAS, a cărui premieră națională va avea loc la finalul acestui an.

 

Vezi și

 

Seara a fost deschisă cu un discurs emoționant al Ambasadorului Adrian Zuckerman, urmat de regizorul Alexander Hausvater, care a prezentat pe larg contextul nașterii unui musical necesar în spațiul românesc.

Programul evenimentului a inclus momente artistice, fragmente muzicale din musicaluri celebre, interpretate de artiștii Adrian Nour, Ana Cebotari, Mediana Vlad, Anca Florescu și Victor Bucur. În a doua parte a serii, organizatorii au pregătit două recitaluri deosebite, susținute de Paula Seling și Iulia Dumitrache & Band.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus