Now Reading
Maneskin șochează din nou cu videoclipul piesei I wanna be your slave

Maneskin șochează din nou cu videoclipul piesei I wanna be your slave

Maneskin, câștigătorii Eurovision din acest an, au revenit în a provoca și a crea rumoare. O fac cu videoclipul noului single “I wanna be your slave”, lansat în această după-amiază pe YouTube după avanpremierele trupei pe rețelele de socializare din ultimele zile:  fotografia în care cântărețul Damiano David purta ciorapi cu plasă și stiletto tocuri și basistul Victoria De Angelis pantaloni și jachetă la mai multe fotografii cu tentă erotică și sado-maso. Imaginile clipului sunt puternice: într-o singură scenă cântărețul și bateristul simulând chiar o relație.

Scriind în descrierea galeriei foto, trupa a făcut referire la versurile melodiei, Vreau să-ți ating corpul atât de electric (vă rugăm să nu ne raportați din nou că suntem fierbinți)”.

„I Wanna Be Your Slave” este extras de pe al doilea album de studio al trupei, Teatro d’ira: Vol. I. Piesa a reușit deja să urce în topuri în zeci de țări. A ajuns pe locul 1 în Finlanda și Slovacia și pe locul 3 în Germania locul 5 în Marea Britanie și locul 7 în Italia.

Piesa este spusă din perspectiva unei persoane care are o obsesie pentru obiectul afecțiunii sale. Versurile povestesc obsesia lor și modul în care sunt dispuși să se înrobească dacă asta este ceea ce este nevoie pentru a-și cuceri  alesul/aleasa- poate pentru o viață, poate doar pentru noapte.

„Vreau să-ți fac foame, apoi vreau să te hrănesc”, cântă Damiano. „Vreau să-ți pictez fața ca și cum ai fi Mona Lisa mea, vreau să fiu campion, vreau să fiu un ratat, voi fi chiar un clovn pentru că vreau doar să te amuz.”

Există, de asemenea, prezentat un punct mai general despre sexualitatea umană și numeroasele roluri pe care le jucăm sau cel puțin ne gândim să le jucăm. Fie că este vorba de cedarea controlului pentru a ne simți în putere, fie de tensiunea dintre dorința de a domina și de a ne supune, trupa știe că avem cu toții loc de explorat.

See Also

Vorbind pentru RockOn.it, Damiano a spus că versurile sunt „o modalitate de a descrie grosolan toate fațetele sexualității și modul în care acestea pot fi influente în viața de zi cu zi”.

„Am introdus câteva contraste:„ Sunt diavolul, sunt avocat, sunt ucigaș, sunt o fată blondă. ”Vrem să transmitem ideea că nu trebuie să avem o singură identitate. – toată lumea poate avea multe fațete. ”

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top