Now Reading
3 MOTIVE CU…ANDREEA ALEXANDRESCU

3 MOTIVE CU…ANDREEA ALEXANDRESCU

Creativă, empatică, talentată și pozitivă…doar în temperament, Andreea Alexandrescu a bifat cu succes două premiere teatrale din a căror distribuție face parte, respectiv “Forma lucrurilor” producția Teatrului de Comedie și “Nepotul meu, Veniamin” producția Teatrului Evreiesc de Stat în colaborare cu Teatrul de Comedie.

Este invitata noastră de astăzi la un nou interviu interactiv din seria 3 Motive.

Enjoy!

3 puncte…cele mai forte…pe scenă şi în afara ei

Aș spune sensibilitatea, empatia și umorul.

 

3 amintiri memorabile de pe scenă

Pentru mine toate amintirile de pe scenă sunt extrem de speciale, dar cred că aș putea să încadrez la momente memorabile primul spectacol “Deșteptarea primăverii”, în regia lui Vlad Cristache, la Teatrul Mic. Nu pot să uit ce emoție puternică m-a însoțit pe tot parcursul spectacolului și ce reacție copleșitoare a avut publicul la final. Cred că de fapt pentru mine memorabile vor rămâne întâlnirile valoroase pe care le-am avut cu regizori și actori extraordinari. Port în suflet toți partenerii de scenă pe care i-am avut și mă simt extrem de norocoasă pentru șansa pe care am primit-o.

 

 

3 forme în care tu vezi lucrurile din România în prezent

Găsesc dezamăgitoare lipsa de valori și de principii care guverneaza țara asta. Cred că este esențial să se investească mai mult în educație și în cultură. Și mai cred că trebuie să ne aplecăm asupra lucrurilor cu adevărat importante.

 

3 lucruri care fac din “Forma lucrurilor” un spectacol de văzut

Subiectul. Apropo de întrebarea de mai sus, spectacolul vorbește despre forma înșelătoare și lipsită de conținut pe care se pune tot mai mult preț, despre răsturnarea valorilor umane și despre disfuncționalitatea relațiilor interumane. Pe lângă asta, este un spectacol plin de umor, de inteligentă, de sensibilitate și de forță. Iar colegii mei(Anca Dumitra, Lucian Ionescu și Anghel Damian) fac o treabă remarcabilă și merită văzuți.

 

3 puncte de liant între tine şi Teatrul Evreiesc

Este o colaborare foarte dragă mie prin întâlnirea cu Emilia Popescu și Maia Morgenstern, dar și cu partenerii Răzvan Krem Alexe și Andrei Miercure. Proiectul acesta mi-a adus un câștig profesional uriaș, dar si un mare câștig pe plan personal. Și pentru asta îi mulțumesc lui Vlad Massaci, pentru încrederea pe care mi-a oferit-o atunci când m-a distribuit. Pentru mine Teatrul Evreiesc a fost o a doua casă, un loc în care am fost primiți cu brațele deschise, atât de echipa teatrului, cât și de public.

 

 

3 trăsături care te identifică cu personajul tău din “Nepotul meu Veniamin”

Naivitatea, sensibilitatea și puterea de a înfrunta orice obstacol.

See Also

 

3 motive pentru care încă faci teatru în România

În primul rând pentru oameni. Pentru că îmi doresc să schimb și să ajut și simt că o fac în felul meu prin teatru. În al doilea rând pentru că am avut marele noroc să întâlnesc oameni de calitate în teatru. Să leg prietenii valoroase și pe viață. În acest moment al vieții mele, teatrul îmi este nu numai profesie, ci și casă și familie. Și pentru că știu că există resurse de a face lucruri extraordinare în teatrul din România.

 

3 mărturisiri directe despre tine către public

Îmi place să îi las pe oameni să mă descopere, așa cum sunt, cu bune și cu rele. Și cred, și sper, că publicul vede bucuria mea de a face teatru, că vede că sunt dedicată în totalitate și că ofer fără rezerve tot ce am mai bun. Tot ce e important despre mine și ce mă definește ca om, ei pot vedea pe scenă. Scena e un loc în care nu poți să minți sau să ascunzi. Acolo ei pot vedea esența.

 

3 moduri în care îţi vei petrece vacanţa vara asta

O să călătoresc, pentru că este una dintre marile mele plăceri, o să-mi petrec timpul cu familia și cu prietenii mei, o să mă uit la multe filme și la multe seriale și o să stau cu mine, să văd ce a lăsat acest an în care am fost incercați cu toții.

 

3 mesaje către Andreea Alexandrescu din trecut, prezent şi viitor

Mi-aș spune și atunci și acum și pe viitor să am încredere. Să cred în mine, să cred că toate eforturile pe care le-am făcut, că toată munca, că toată implicarea și devotamentul vor fi răsplătite și mi-aș spune și îmi spun în fiecare zi că sunt un om foarte norocos. 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
2
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top