Now Reading
Eveniment a la carte – Concursul Național de Musical | 1-6 august 2021

Eveniment a la carte – Concursul Național de Musical | 1-6 august 2021

Ieri s-au încheiat înscrierile pentru Concursul Național de Musical, primul eveniment de acest tip din România, organizat de Universitatea Națională de Muzică București și coordonat de prof.univ.dr. Mihai Cosma.

În perioada 1-6 august se vor derula cele 3 etape ale Concursului și o serie de workshop-uri pentru finaliști – care vor beneficia de training de actorie, cânt și dans, pentru a se prezenta cât mai bine în fața publicului.

S-au înscris numeroși tineri muzicieni, actori și dansatori, proveniți din 8 orașe ale României, dar și din Republica Moldova. Printre piesele pe care le vor propune publicului se numără momente celebre din musicaluri și filme Disney de mare popularitate cum ar fi Fantoma de la Operă, Chicago, Mizerabilii, Cats, Cabaret, West Side Story, Hamilton, My Fair Lady, Frozen, Aladdin, Mulan, Mica sirenă etc. etc.

Din echipa de jurați și mentori fac parte personalități reprezentative ale scenei românești precum Adi Nour, Alina Petrică, Ana Bianca Popescu, Ioana Sihota (Jazzy Jo), Cătălin Petrescu, dirijorul Daniel Jinga, compozitorul Mihai Alexandru, muzicologi, critici muzicali, teatrologi ș.a.

See Also

Finala cu public va avea loc vineri 6 august de la ora 19.30, la Universitatea Națională de Muzică București. Intrarea liberă, cu rezervare prealabilă. Detalii pe pagina de Facebook ”The International Grand Prix of Romania”.

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top