Now Reading
HOT VIDEO! Masked Wolf – “Say so”

HOT VIDEO! Masked Wolf – “Say so”

Artistul casei de producție Elektra, Masked Wolf, a lansat azi videoclipul oficial al noului său single “Say So”,  pe canalul său de pe YouTube. Regizat de Nick Kozakis și Liam Kelly de la Visible Studios, clipul distractiv este o continuare a videoclipului recent lansat de rapperul australian pentru piesa  “Gravity Glidin ‘”.

Descrisă de Billboard ca „piesa care te prinde în 2 minute și care va face furori în topurile de la radio”, „Say So” are acel potențial de hit de vară, piesa pe care o asculți la petreceri, pe plajă, în drumeții sau acasă, doar pentru starea de bine.  Precedentul single de nivel global  semnat Masked Wolf,”Astronaut In The Ocean”, a ajuns deja pe locul 1 în 8 țări din întreaga lume și a adunat peste un milion de vizualizări până în prezent.

„Astronaut In The Ocean” s-a dovedit, de asemenea, a fi un fenomen multi-format în S.U.A., urcând pe locul 1 în topul radioului Rhythmic, precum și în top 10 din top 40. Piesa a petrecut 22 de săptămâni în Billboard Hot 100, ajungând pe locul 6. Videoclipul oficial a înregistrat peste 190 de milioane de vizualizări doar pe YouTube. Masked Wolf a debutat la televiziunea mondială cu o reprezentație epică la „The Tonight Show Protagonist cu Jimmy Fallon”, urmată de prima sa apariție la „The Voice” și, cel mai recent, la „The Kelly Clarkson Show”.

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top