Acum citește
3 MOTIVE CU…RĂZBOINICA MARIA CHIȚU – SURVIVOR ROMÂNIA

3 MOTIVE CU…RĂZBOINICA MARIA CHIȚU – SURVIVOR ROMÂNIA

Frumoasă ca o amazoană, competitivă ca o veritabilă atletă și justițiară ca o Războinică.

În două cuvinte – Maria Chițu, una dintre cele mai merituoase concurente din cadrul celui mai recent sezon de Survivor România. 

Azi o descoperim în cadrul unui nou interviu interactiv din conceptul 3 Motive.

Enjoy! 

 

3 motto-uri care m-au ghidat întotdeauna

„Cei blânzi vor moșteni pământul

„Familia este una dintre cele mai mari comori ale vieții

„Să iți urmezi viața după părerile altora nu este decât o sclavie” 

 

3 diferenţe principale între Maria Chiţu ante şi post Survivor România

O primă diferență între Maria de dinainte de Survivor și Maria de după este am slăbit și am o condiție fizică mult mai bună. Nu m-a mai durut spatele de când am ieșit din competiție. simt mai sănătoasă. Altă diferență este mi-am dat seama încrederea se câștigă, oamenii nu sunt mereu ceea ce par. Acum sunt mai atentă în jurul meu. Încă o diferență intre cea din trecut și cea care sunt acum este după această competiție bucur de două ori mai mult de orice trăire. Am învățat apreciez altfel tot ce am. 

 

 

3 dintre cele mai dragi amintiri de la Survivor România

O primă amintire foarte frumoasă de la Survivor a fost într-o seară în care am făcut focul pe plajă cu Elena (n.r. Marin), era noapte, auzeam valurile cum se sparg la mal, nu mai văzusem niciodată atât de multe stele pe cer, focul ne încălzea, noi vorbeam despre viața noastră de acasă, despre familiile noastre. A doua amintire este una dintre zilele în care ne întorceam de la joc, eram morți de oboseală, murdari de nisip, uzi, înfometați. uitam la colegii mei, erau triști, pierdusem jocul. Cu toate astea, i-am văzut pe toți atât de naturali, inocenți, frumoși, așa amărâți cum eram, le-am spus: “uitați la voi, niciodată nu veți mai fi așa frumoși cum sunteți acum și aici”. Altă amintire dulce este atunci când am câștigat recompensa de pe catamaran. Pentru mine a fost foarte greu nu pot asculta muzică și, mai mult de atât, nu pot dansa atâtea luni. A fost ca o gură de oxigen, fi vrut nu se mai termine petrecerea. 

 

 

 

3 trasee preferate la Survivor România

Am iubit toate traseele dar, în special, mi-au plăcut cele pe apă. Unul dintre ele a fost cel cu topoganul. Îmi plăcea plonjez pe el, simțeam ca într-un parc acvatic. Altul a fost cel cu plasa înaltă pe care a trebuit ne cățărăm și dăm jos niște inele. Alt traseu care mi-a plăcut foarte mult a fost cel cu pirații, când trebuia tăiem cu maceta și fierăstrăul și la final aruncăm cu discuri. M-am simțit ca într-un film de acțiune unde jucam ca personaj principal.

 

3 oameni pe care îi pot numi prieteni şi după Survivor România

Nu am avut timpul necesar cunosc oamenii de la Survivor atât de bine încât îi numesc prieteni, dar mi-ar plăcea încep o prietenie în viitorul apropiat cu Elena, Ștefan și Maria Hîngu. Dacă ar fi mai aleg pe cineva ar fi și Bogdan.

 

3 motive pentru care tinerii ar trebui să se înscrie la această competiţie

Sunt multe motive pentru care încuraja tineretul trăiască experiența Survivor. Unul dintre acestea este pentru prin această experiență au ocazia de a se autocunoaște mult mai bine în câteva luni cât nu ar reuși o facă în ani de zile. Este o experiență intensă unde ești pus în situații pe care nu le întâlnești în fiecare zi. Alt motiv pentru care tinerii ar câștiga din această experiență este această aventură te va schimba spre bine: te va face mai puternic psihic, mai înțelept, mai încrezător în forțele proprii, mai dezghețat când vine vorba despre încercările vieții, dar asta depinde de fiecare om în parte cum va alege îl schimbe această experiență, în bine sau în rău. Încă un motiv ar fi faptul este o oportunitate unică care ar putea ajunge fie un început de drum pentru oricine.

 

3 moduri în care îmi cultiv feminitatea

Vezi și

simt feminină atunci când zâmbesc, atunci când las emoțiile, inocența, naturalețea libere. simt feminină atunci când exprim în cuvinte tot ceea ce am de spus într-un mod elegant. Frumusețea și feminitatea unei femei nu este în haine sau în corpul acesteia ci în ochii ei pentru ei sunt poarta către suflet, locul unde sălășluiește iubirea. Cuvintele lui Audrey Hepburn mereu m-au inspirat.

 

 

3 lucruri care nu s-au ştiut până acum despre mine în presă şi pe care vreau să le dezvălui acum

Ce nu s-a știut despre mine în presă este tot concursul am avut probleme de vedere, nu puteam de cele mai multe ori port lentilele de contact pentru erau multe trasee cu cel puțin o piscină mică cu apă, ceea ce m-a împiedicat dau 100% din ce puteam. Alt lucru care nu s-a știut este am avut o problemă cu genunchiul în urma efortului pe trasee și am ales continui, deși doctorul mi-a spus oricând pot accidentez foarte grav.

 

3 moduri în care îmi voi petrece finalul verii

Până îmi voi lua rămas bun de la vara asta, voi petrece timp cu familia, voi dansa la petreceri latino și voi muta la București.

 

3 lucruri care mă aşteaptă în viitorul apropiat/ 3 planuri pentru viitorul apropiat

Nu știu exact ce va aștepta în viitorul apropiat, asta este frumusețea vieții, dar am în plan îmi iau atestatul de instructor de dans, mi găsesc un partener deosebit și predau cursuri de dans pe stiluri latino.

 

3 mesaje către Maria Chiţu din trecut, prezent şi viitor

Mesaj pentru Maria din trecut: Dragă Măriuca, nu crezi pierzi timpul și se duc anii frumoși ai tinereții. Vor veni lucruri bune și pentru tine. Mesaj pentru Maria din prezent: Știu poți ajunge și mai departe, respectăți principiile și fii tu însăți mereu. Mesaj pentru Maria din viitor: bucur ai rămas aceeași Maria chiar dacă s-au schimbat multe între timp.

Care este reacția ta?
Excited
3
Happy
3
In Love
11
Not Sure
1
Silly
1
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus