Now Reading
Sezonul 5 din La Casa de Papel anunță un final memorabil al poveștii

Sezonul 5 din La Casa de Papel anunță un final memorabil al poveștii

Trailerul Money Heist Sezonul 5 Prima parte a fost lansat azi. Și, așa cum era de așteptat, este încărcat de acțiune intensă și având în vedere că sequel-ul este la doar o lună distanță de lansare,  așteptările vor crește doar după vizionarea trailerului.

Videoclipul  de aproape două minute prezintă banda și profesorul în faza lor cea mai vulnerabilă. În timp ce banda încearcă să treacă peste moartea lui Nairobi, intrarea Lisabonei în Banca Spaniei pare să acționeze ca un catalizator. Există mai multe flashback-uri despre Tokyo cu iubitul ei care a fost ucis de mâna polițiștilor, povestea din spatele lui Berlin cu Tatiana și multe altele. Cuplurile Denver-Stockholm și Rio-Tokyo par, de asemenea, să-și rezolve diferențele înainte de a riposta în fața inamicului.

„Acesta nu mai este un jaf. Acesta este război.” Trailerul indică în mod potrivit un război între bandă și armata care intră în bancă pentru a-i prinde.

Pe de altă parte, Sergio aka The Professor este la mâna inspectorului Alicia Sierra. În timp ce îl vedem pe Sergio încătușat, înlănțuit și torturat, știm că există mai multe de văzut, deoarece mintea lui are planuri miraculoase de evadare de fiecare dată când lucrurile degenerează.

Realizatorii drama-crimei de pe Netflix promit un sezon care va include p acțiune incredibilă, dramă de înaltă tensiune și întorsături  neașteptate de situație. Există un mister în jurul cameo-ului flashback al lui Berlin, iar Gandia primește o lovitură finală de la Tokyo.

 

See Also

Casa de Papel aka Money Heist Sezonul 5 va marca și sezonul final al seriei spaniole. Se va lansa în două părți, prima parte va sosi pe 3 septembrie și a doua parte va avea premiera pe Netflix pe 3 decembrie.

Rezumatul oficial al ultimului sezon spune: „Banda este închisă în Banca Spaniei de peste 100 de ore. Au reușit să o salveze pe Lisabona, dar cel mai întunecat moment planează asupra lor după ce și-au pierdut un membru. Profesorul a fost capturat de Sierra și, pentru prima dată, nu are un plan de evadare. Tocmai când se pare că nimic altceva nu ar putea merge mai prost, apare un inamic mult mai puternic decât oricare cu care s-au confruntat până acum – armata. Se apropie sfârșitul celei mai mari bande de hoți din istorie și ceea ce a început ca un jaf se va transforma într-un război ”.

Casa de Papel Sezonul 5 îi va include pe Álvaro Morte, Úrsula Corberó, Itziar Ituño, Najwa Nimri, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo și Pedro Alonso ce își reiau rolurile. Actorii José Manuel Seda, Patrick Criado și Miguel Ángel Silvestre s-au alăturat distribuției în sezonul final.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top