Now Reading
7 pași în 3 motive | Gala Hop 2021 | PATRICIA GAVRIL

7 pași în 3 motive | Gala Hop 2021 | PATRICIA GAVRIL

Păstrând tradiția, Daily Magazine este și în acest an partener media al evenimentului de excepție pentru noul val de actori de teatru din România, Gala Hop, eveniment care anul acesta va avea loc în perioada 2-4 septembrie la Alba-Iulia. Pe această cale, realizăm o serie de interviuri conceptuale cu protagoniștii din acest an ai Galei, iar prima invitată este Patricia Gavril, absolventă a Facultății de Muzică și Teatru – Universitatea de Vest din Timișoara și având la activ și studii de masterat la aceeași facultate de profil.

Directă. Ambițioasă. Dedicată pentru muncă. Patricia Gavril – 7 pași în 3 motive. 

 

Actoria pentru mine este …(în 3 cuvinte)

Pasiune, muncă, meserie.

 

3 moduri în care un dans-actor poate deveni un artist performant

Pasiunea – cred că ne face cu adevărat vizibili și de asta avem nevoie, să ne decupăm din mulțime. Suntem foarte mulți și nu se găsește loc pentru o pasiune indusă. Ori totul, ori nimic. Trebuie să fim onești cu noi înșine.

Munca – poate sună a clișeu, darrr chiar trebuie să facem ceva în fiecare zi pentru visul nostru. Dacă într-o zi alegem să nu ne stimulăm mintea cu lucruri greoaie, măcar să ascultăm o muzică bună care ne inspiră. Fiecare lucru pe care îl facem în viața de zi cu zi să îl observăm, să nu treacă nimic pe lângă noi, să ne observăm corpurile și sufletele… ele au tot ce le trebuie ca noi să devenim artiști de performanță.

Meseria – trebuie în primul rând să o considerăm noi o meserie, noi viitori artiști, astfel îi pregătim ușor, ușor și pe cei din jurul nostru să înțeleagă un lucru. Arta este o meserie, nu e nimic boem în asta. Dacă am înțelege cu toții asta, ne-am recunoaște mai ușor valoarea și am prețui-o altfel. Am deveni într-adevăr artiști de performanță. Chiar dacă nu toți suntem angajați  într-o instituție, asta nu înseamnă că nu avem un job. Avem cel mai dificil job – Munca.

 

3 motive pentru înscrierea mea la Gala Hop

După cum ați observat, până acum nu am vorbit deloc despre mine, pentru că am învățat că nu e nimic despre mine. E despre noi, cu atât mai mult în meseria pe care ne-am ales-o. Îmi place să vorbesc despre generația mea, am atât de multă încredere în ea. Ăsta este unul dintre motivele pentru care particip la Gala Hop, vreau să îmi cunosc colegii și să iau de la ei tot ce pot și promit să le ofer și eu la rândul meu tot ce pot. Vreau să învățăm unii de la ceilalți. Împreună o să fim mai buni. Promit să fiu mai scurtă 🙂 Să nu ne mai ascundem după deget, toți venim la Gala Hop să fim văzuți și nu doar văzuți … și luați …și munciți.

 

3 aşteptări eu vs Gala Hop şi eu vs public

Nu am așteptări de la nimeni. Nu am așteptări de la nimic. Vreau doar să mă bucur real de ceea ce mi se întâmplă.

 

 

See Also

3 stiluri de dans care caracterizează cel mai bine industria actuală de teatru din România.

Aș numi mai mult mișcare scenică ceea ce se întâmplă în momentul de față în industria noastră, desigur, combinată cu puțin dans contemporan și contact improvisation. Mișcarea ca mijloc de expresie artistică, cred că asta e cel mai aproape de adevăr.

 

3 lucruri care vreau să se ştie despre mine

Sunt Patricia Gavril. Am 24 de ani. Promit să ne tot vedem, auzim și citim unii despre alții.

 

3 năzuinţe de viitor

Vreau să câștig Gala Hop. Vreau să câștig un premiu UNITER. Șiii mai vreau să tot dau interviuri. Mulțumesc!

 

What's Your Reaction?
Excited
3
Happy
1
In Love
4
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top