Now Reading
The Weeknd lansează single-ul “Take My Breath”

The Weeknd lansează single-ul “Take My Breath”

The Weeknd lansează single-ul foarte așteptat „Take My Breath”, prima piesă de pe viitorul său album, așa cum a fost anunțat în interviul copertii GQ, săptămâna aceasta. Piesa exemplifică abilitatea lui The Weeknd de a-și evolua, în mod constant, sunetul și priceperea de a povesti prin muzica sa. Lansarea piesei este însoțită de un vizual fascinant, regizat de Cliqua.

Weeknd a postat despre noul material o serie de tweets, culminând cu un trailer pe care l-a împărtășit duminica trecută. Luni dimineață, GQ a debutat primul număr la nivel mondial, cu aceeași copertă pe toate edițiile, fapt care nu s-a mai întâmplat în ultimii 90 de ani. În interviul GQ, The Weeknd a sugerat ceea ce ascultătorii ar putea anticipa viitoarea înregistrare. În aceeași zi, The Weeknd a dezvăluit un fragment din „Take My Breath”, împreună cu data lansării.

„Take My Breath” marchează cel mai recent material al lui Weeknd de la lansarea albumului său “After Hours”, apreciat de critici, lansat în martie 2020. After Hours este al patrulea album #1 al lui The Weeknd și este certificat cu dublu platină de catre RIAA, având peste 15,7 miliarde de ascultări. “After Hours” a ocupat primul loc în topurile din 20 țări, inclusiv Canada și Regatul Unit.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top