Now Reading
7 pași în 3 motive | Gala Hop 2021 | OANA TUDORAN

7 pași în 3 motive | Gala Hop 2021 | OANA TUDORAN

Ne continuăm periplul prin Timișoara, iar azi ne întâlnim cu Oana Tudoran, absolventă a Facultății bănățene de Muzică și Teatru, dar și studentă la Universitatea de Arte din Tîrgu Mureș. Voi vă veți întâlni cu Oana în perioada 2-4 septembrie, la Alba Iulia, în cadrul Galei Hop 2021, gală ce anul acesta are tema Teatru coregrafic. DansActorul ca fenomen al teatrului actual sub bagheta directorului artistic Gigi Căciuleanu. Motto-ul prezentei ediţii este: Caragiale – o lume în mişcare.

 

Actoria pentru mine este …(în 3 cuvinte)

Viață, Energie, Conexiuni. 

 

3 moduri în care un dans-actor poate deveni un artist performant

Completarea studiului instituționalizat prin munca zilnică, autodidactă, prin voință, pasiune, disciplină, intuiție și inspirație. Participarea la ateliere specifice în țară și în afara țării. Colaborarea, în diverse proiecte, cu artiști la fel de implicați și dornici de noi realizări.

 

3 motive pentru înscrierea mea la Gala Hop

Am realizat un moment pe care îl îndrăgesc și pe care doresc să îl împărtășesc publicului Galei Hop. Cred că orice experiență de viață este un prilej de a învăța despre tine și despre ceilalți. Este indicat să valorificăm oportunitățile, pentru că: Ceea ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată (Octavian Paler).

 

3 aşteptări eu vs Gala Hop şi eu vs public

Să mă bucur de tot ceea ce reprezintă  această participare. Să transmit oamenilor mesajul și emoțiile momentului pregătit. Să pun bazele unor posibile colaborări.

 

 

 

3 stiluri de dans care caracterizează cel mai bine industria actuală de teatru din România

See Also

Belly dance, Passo Doble, Vals

 

3 lucruri care vreau să se ştie despre mine

Pictez, nu știu să merg pe bicicletă și fac torturi delicioase.

 

3 năzuinţe de viitor

Să vizitez Japonia. O casă la munte, lângă o apă, cu balcon, cu salcâmi, un leagăn și animăluțe drăgălașe. Să devin, într-o zi, bunică.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
2
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top