Acum citește
Răzvan Mazilu – în periplu în festivalurile de teatru de nivel național

Răzvan Mazilu – în periplu în festivalurile de teatru de nivel național

Unul dintre cei mai bine cotați regizori la ora actuală din România, Răzvan Mazilu, are parte de un final de vară în ritm festivalier. Artistul se bucură, pentru început, de trei reprezentații incluse la Festivalurile de Teatru din țară.

Astăzi, cu începere de la ora 19, la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov, în cadrul Săptămânii Comediei, Familia Addams vine să bântuie artistic publicul amator de artă. Brașovenii, și nu numai, vor avea bucuria de a se întâlni cu Lucian Ionescu – câștigătorul Premiului Uniter pentru cel mai bun actor în 2020 pentru rolul Gomez Addams,  Oana Predescu, Ana Udroiu, Mihai Cheregi, Radu Mitrea, Oana Pușcatu, Alexandru Băluță, Maria Alexievici, Doru Bem, Dan Pughineanu, Andreea Hristu, Iulia Samson, Loredana Cosovanu, Alex Popa, Dan Clucinschi și Ovidiu Ușvat într-o poveste atemporală despre iubire, familie, viață…sub toate aspectele și formele. Producție Teatrul Excelsior București.

Familia Addams este invitată și în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, în data de 28 august, cu începere de la ora 19, la Sala Faust. Biletele se pot achiziționa de aici

Tot în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, Răzvan Mazilu are selectat spectacolul Maria de Buenos Aires. O boemă și tragică poveste de iubire petrecută în Buenos Aires-ul de altădată. Un musical care se joacă în ritm de tango. Producție Teatrelli București.

Spectatorii se vor întâlni cu Ana Bianca Popescu,  Gheorghe Visu, Lucian Ionescu, Bogdan Iacob, Andrei Mărcuță, George Vasile și Emi Drăgoi pe 29 august, ora 17 și ora 20 la Centrul Cultural Ion Besoiu. Biletele se pot achiziționa de aici

 

Vezi și

 

 

 

 

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus