Andrew Dum colaborează cu Aurelian Temișan pentru o nouă piesă

Vara este anotimpul perfect pentru iubiri intense și trezirea unor pasiuni nebănuite în interiorul sufletelor noastre. Iar noua piesă a lui Andrew Dum, “Wicked Game”, vine cu o interpretare de-a dreptul specială, datorită vocii lui Aurelian Temișan.

Update al piesei din 1989, care a devenit cunoscută odată cu introducerea sa într-un film de-al lui David Lynch, “Wicked Game” nu surprinde doar prin aducerea acestui clasic în zilele noastre; alături de notele fresh, avem parte și de o colaborare surprinzătoare, precum cea cu Aurelian Temișan. Chiar dacă nu este prima dintre cei doi artiști, “Wicked Game” are un vibe aparte, dat, cel mai probabil, de subiectul și intensitatea sentimentelor trăite în versuri. Iar, cum lucrurile clasice nu sunt menite piară niciodată, suntem bucuroși avem ocazia de a prezenta și noilor generații piese care au făcut înconjurul unei lumi pe care ei încă nu avuseseră ocazia o vadă și o cunoască.

Echilibrul iți  acea stare de fericire. Asta îmi doresc transmit și eu prin piesele pe care le produc. Și pentru aveam nevoie de acel echilibru am început o colaborare pe cât de surprinzătoare, pe atât de fresh cu o voce consacrată – Aurelian Temisan. Prima piesă, “Mammy Blue”, este acel release care surprinde plăcut și pentru care publicul simte o energie aparte, iar de data aceasta venim cu o noua piesă emblemă, un reworked a ceea ce este “Wicked Game”. Invită la boem, la trezirea pasiunilor, dar, mai ales, la acea stare de fericire pe care doar dragostea o oferă. Este cadoul pe care îl oferim publicului în aceste vremuri incerte.”, spune Andrew Dum.

See Also

Am descoperit, alături de Andrew Dum, o altă metodă de a reda oamenilor melodii deja cunoscute. E un nou public ascultător, care îmi place și care continuă  împlinească artistic. De când pasiunile și dorințele noastre s-au unit, mi-e clar vor ieși multe lucruri pozitive și calitative din această prietenie muzicală, așa iată-ne, deja, la o a doua colaborare a noastră. “Wicked Game” este una din melodiile simbol ale anilor ’90, iar eu continui bucur pot fi puntea de legătură intre melodiile mai vechi și aceste beat-uri atât de actuale. Văzând impactul primei noastre colaborări la melodia “Mammy Blue”, la puțin timp, venim cu cea de-a doua piesă iconică. Continuăm!”, adaugă Aurelian Temișan.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top