Now Reading
“Respect” – filmul despre viața legendarei Aretha Franklin a avut premiera mondială

“Respect” – filmul despre viața legendarei Aretha Franklin a avut premiera mondială

Iubitorii de muzică bună, film bun și biografiile unora dintre cele mai marcante figuri artistice din istorie se pot bucura de azi de filmul Respect – dedicat Reginei Muzicii Soul, Aretha Franklin. Protagonista acestui film și cea care dă viață într-un mod inimitabil și complet valoros Arethei este artista de renume mondial Jennifer Hudson.

Aretha Franklin, care a decedat în august 2018, la vârsta de 76 de ani, a participat iniţial activ la dezvoltarea proiectului. Artista se gândea încă de la finalul anilor 1980 la o adaptare cinematografică a cărţii biografice “Aretha: From These Roots”.

 

See Also

Filmul acoperă principalele perioade ale vieții legendei: de la un copil minune la o stea în ascensiune și o feministă și activistă renumită.

Laureată cu un premiu Oscar pentru rolul din „Dreamgirls” (2006), Jennifer Hudson (38 de ani) a fost aleasă de însăşi Aretha Franklin pentru a-i juca rolul, cu puţin înainte de dispariţia acesteia. Semnat de Liesl Tommy, „Respect” îi include în distribuţie pe Forest Whitaker, Marlon Wayans, Audra McDonald, Marc Maron, Tituss Burgess, Saycon Sengbloh, Hailey Kilgore, Skye Dakota Turner, Tate Donovan şi Mary J. Blige.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top