Now Reading
7 pași în 3 motive | Gala Hop 2021 | ANDRADA OLTEAN

7 pași în 3 motive | Gala Hop 2021 | ANDRADA OLTEAN

Deși aflată la o vârstă fragedă. dar perfectă pentru debutul în actorie, Andrada Oltean este genul de artist complex care în acest an înregistrează performanța de a  participa la ambele secțiuni ale Galei Hop 2021, Individual și Grupuri. Rezidentă în Sibiu și absolventă a Universităţii “Lucian Blaga”,  se știe că oamenii de munte sunt dârzi, ambițioși și perseverenți.

 

Actoria pentru mine este …(în 3 cuvinte)

Adevăr, muncă, disponibilitate

 

3 moduri în care un dans-actor poate deveni un artist performant

Dans-actorul poate deveni un artist performant prin muncă, ambiție și reinventare.

Munca este elementul principal care stă la baza oricărei meserii. Prin muncă reușim să ne auto-depășim, să avansăm și să ne cunoaștem mai bine. Munca fixează o rigoare a meseriei, ne învață ce înseamnă respectul pentru colegi, pentru noi și pentru tot ceea ce facem.

Alături de muncă, un rol foarte important îl are și ambiția personală, anume forța de a-ți dori mai mult, de a învăța mai mult și mai ales de a nu te da niciodată bătut.

Reinventarea deschide mai multe perspective. Îți dă voie să călătorești prin diferite universuri în pași, sau în zbor. E frumos să cauți, să parcurgi același drum în diferite moduri, iar astfel  să descoperi lucruri noi, elemente pe care nu le-ai observat inițial. Aici e frumusețea, frumusețea de a-ți asuma cine și ce ești aducând mereu un suflu nou prin ceea ce descoperi.

 

3 motive pentru înscrierea mea la Gala Hop

Mi-am lansat o provocare din care îmi doresc să descopăr lumi, viziuni și perspective noi.

Gala Hop este precum o călătorie. Te pregătești înainte cu toate elementele necesare pentru drum. Începi călătoria, alegi textul, îl ștergi, apoi îl refaci. Apare munca cu toate greutățile ei. Ajungi în acei ultimi 100 de metri,  în care ai parte de întâlniri, de experiențe, de diferite trăiri și gânduri. Aceste elemente curg firesc în adrenalina momentului, bucuria de a fi acolo, de a fi văzut, bucuria de a îți arăta munca și tot ceea ce poți prin această provocare a textului și conceptului.

 

3 aşteptări eu vs Gala Hop şi eu vs public

Nu am așteptări. Îmi place să mă las surprinsă de ceea ce se va întâmpla, fiind condusă de emoția momentului. Hic et nunc.

 

 

3 stiluri de dans care caracterizează cel mai bine industria actuală de teatru din România

See Also

Contemporan, step, swing

 

3 lucruri care vreau să se ştie despre mine

Vreau să zbor, știu să înot și îmi place să colorez.

 

3 năzuinţe de viitor

Îmi place să muncesc în prezent pentru viitor. Oricare ar fi el și oriunde ar fi el, eu voi fi mereu dispusă să fac ceea ce îmi place cu aceeași pasiune și dedicare.

 

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
2
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top