Now Reading
Andra lansează piesa „Timpul” de ziua ei de naștere

Andra lansează piesa „Timpul” de ziua ei de naștere

Astăzi, 23 august, avem dublu motiv de sărbătoare! Îndrăgita cântăreață Andra își sărbătorește ziua de naștere și lansează o nouă piesă, intitulată sugestiv „Timpul”, însoțită și de un clip muzical. Melodia se deschide cu riffuri îmbietoare de chitară, acompaniate de vocea suavă a Andrei, care își începe discursul muzical plin de emoție într-un ritm crescendo către refren. Melodia devine din ce în ce mai plină de energie pe măsură ce Andra cântă despre o poveste de dragoste, al cărei inamic în prezent este „timpul”, dar care, în viitor, se poate dovedi a fi cel mai mare aliat în obținerea finalului fericit mult dorit.
Conform zicalei „If it is meant to be, then it will be.” (Dacă e menit să se întâmple, atunci se va întâmpla), Andra evidențiază aceste spuse prin versurile: „Aș lăsă timpul să termine filmul,/ Dar suntem făcuți din păcate să tot căutăm altceva,/ Tu lasă-mi iubirea să caute drumul/ Și poate-ntr-o viață planetele noastre s-or alinia”. Piesa a fost scrisă de Irina Rimes, Alexandru Pelin si Vlad Lucan,  iar de producția cântecului s-a ocupat Vlad Lucan.

„Timpul este cea mai valoroasă resursă a noastră. Curge ireversibil, nu îl putem opri, nici întoarce. Putem doar să trăim și să ne bucurăm de fiecare clipă. În unele cazuri, îl putem lăsa să vindece răni și ne putem pune speranța în viitor. Acesta este mesajul noii mele piese pe care mi-am dorit enorm să o ofer publicului chiar de ziua mea. Este un cadou pe care sper ca fanii să își dorească să îl asculte încontinuu!”, a declarat ANDRA.

Videoclipul, regizat de NGM Creative, poate fi considerat un film de scurt metraj, avându-i în rolurile principale pe actrița și cântăreața Bibi și pe cântărețul și vlogger-ul Antonio Pican, alternând cu scene cu Andra. Personajele interpretate de Bibi și Antonio locuiesc în vecinătate și cochetează de la distanță. Într-un final, aceștia își iau inima în dinți și se întâlnesc, astfel luând naștere o frumoasă poveste de iubire. La finalul clipului aflăm că personajul interpretat de Bibi era, de fapt, imaginea Andrei din adolescență, videoclipul terminându-se cu o scenă în care Andra și soțul ei, Cătălin Măruță, se țin de mână.

Cu o carieră de 21 ani și 13 albume lansate, Andra este unul dintre cei mai de succes artiști români. Toate spectacolele ei la Sala Palatului s-au ținut cu casă închisă, iar turneele ei adună zeci de mii de persoane, atât pe scenele din România, cât și la Londra, Madrid sau Bruxelles. Recent, Andra a colaborat cu 3 Sud Est pentru deja hitul „Jumătatea mea mai bună”, cea mai de succes piesă românească din ultimele luni, care a adunat peste 42 milioane de vizualizări pe YouTube, și care a ocupat primul loc în topul celor mai difuzate melodii din România numeroase săptămâni la rând. Andra este unul dintre cei mai iubiți artiști, cu o comunitate care însumează peste 8 milioane fani pe canalele ei de Social Media.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top