Now Reading
Armin van Buuren lanseaza o noua piesa alaturi de Timmy Trumpet

Armin van Buuren lanseaza o noua piesa alaturi de Timmy Trumpet

După colaborarea cu producătorul și DJ-ul suedez Alesso pentru  Leave A Little Love, artistul desemnat de 5 ori DJ-ul numărul #1 din lume, Armin Van Buuren, lansează astăzi un nou hit. Alături de Timmy Trumpet, multiplu câștigător și laureat cu discuri de platină, Armin ne aduce în căști și în inimi un vibe nou, de vară, presărat cu sunete bine impregnate în tequila și valuri de Ibiza.

 

De la începutul plin de culoare al piesei, inflexiunile vocale ale lui Timmy Trumpet și până la drop-urile de excepție, caracteristice lui Armin, Anita este unul dintre cele mai ieșite din tipar track-uri pe care le vei auzi în această perioadă – asemenea unui imn al verii, de care nu te vei plictisi nici în următorii zece ani.

 

Sunt un mare fan de-al lui Timmy Trumpet de foarte mult timp. Sunetele sale de trompetă, felul în care se prezintă mereu pe scenă cu ceva fresh și creativitatea sa ieșită din comun… toate sunt niște elemente pe care iubesc să le văd, mai ales când se transformă în dansuri pline de energii ale celor care ne ascultă. Mi-a plăcut la nebunie să colaborez cu el și de-abia aștept ca Anita să se audă la toate festivalurile la care vom merge. Așa vom putea petrece cu toții ca această fată plină de energie pe care am creat-o, Anita!“, spune Armin Van Buuren.

 

Sunt mereu dornic să colaborez cu artiști noi, mai ales cu cei care mă inspiră, așa cum este Armin. Să ajung să lucrez cu el a fost aproape ireal. Ne-am simțit bine lucrând la acest proiect și mă bucur că am reușit să aducem energia noastră din studio și în piesă. Sunt nerăbdător să o auziți live!“, adaugă Timmy Trumpet.

See Also

 

Clipul piesei  Anita o descrie perfect pe aceasta, un personaj amuzant, plin de energie și dornic de a fi prezent la toate petrecerile. Iar modul în care acesta a fost creat, prin suprapunerea unei multitudini de layere, ne oferă și o paletă vizuală definită de vibe-uri pozitive.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top