Now Reading
RETRO ZONE | 3 MOTIVE CU…RALUCA ANGEL

RETRO ZONE | 3 MOTIVE CU…RALUCA ANGEL

Pe la începutul anului 2000, două puștoaice talentate, frumoase și cu o piesă ce se afla pe buzele tuturor la purtător, cucereau industria muzicală românească. Împreună se numeau Angels și de la Așa-s băieții la Zilele trec, la cariera solo de succes a Ralucăi Angel – una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu o poveste impresionantă de viață, anii au demonstrat că talentul real se perpetuează în timp.

Dedicăm astăzi rubrica Retro Zone Ralucăi Ciocârlan și suntem convinși că vă veți bucura să o redescoperiți pe Raluca!

 

3 dintre cele mai memorabile amintiri avute cu Angels

Miile de oameni care se imbulzeau în concerte și ne cereau autografe, de multe ori cu lacrimi în ochi de bucurie că ne vedeau live, sutele de scrisori pe care le primeam, fan-cluburi Angels prin toată țara…

Prietenia cu Monica, colega mea de scenă, care îmi era ca o a doua soră… eram atât de legate una de cealaltă încât atunci când una dintre noi a căzut pe scenă din cauza tocurilor inalte, cealaltă s-a așezat jos să pară că e coregrafie… Zecile de emisiuni, filmări de videoclipuri, emisiuni, ședințe foto, orele interminabile cu mașina în care, de multe ori, ne făceam temele, oboseala crâncenă care se acumula, prezența mamei mele mereu alături de noi peste tot pe unde mergeam… toate acestea vor rămâne în inimile noastre.

Aud și acum în ecou cum ni se fredonau hiturile prin concert

 

 

 

3 hituri ce nu se vor uita niciodată de la Angels şi motivaţia personală a fiecăruia dintre ele

Așa-s băieții

Zilele trec

Fiecare fulg de nea

Toate feti

Toate fetițele mâinile sus

Nu aveam o motivație personală pentru care le cântam . Atunci cântam ceea ce managerul de atunci, Costi Ioniță și casa de producție Cat Music/Media Services ne îndemnau să cântăm pentru că știau că va fi un proiect de succes. Și așa a fost. Iar noi, fiind niște adolescente pline de viață, acceptam orice stil de muzică până când am spus la un moment dat “Stop”.

 

 

3 motive pentru care am renunţat/ nu am renunţat la muzică

Nu mai îmi era de folos sufletește mediul din showbizz, în care trebuia sa joc un rol de adolescentă cu o atitudine foarte îndrăzneață.

Simțeam că imaginea era în prim plan, și nu actul artistic, melodiile fiind prea ușurele pentru cât știam eu că aș putea oferi.

Am renunțat și din motive de schimbare a viziunii asupra vieții prin apropierea de frumusețile Ortodoxiei. M-am maturizat mai repede decât alți adolescenți de vârsta mea, am început sa gândesc profund, să îmi pun întrebări, să am valori, principii… încet, încet m-am schimbat și am avut tăria să o iau de la capăt printr-un nou început, intemeindu-mi o familie numeroasă, cu 5 copii.

 

3 atribute ce definesc industria muzicală din prezent

E într-o continuă schimbare

Se merge pe nișă… fiecare poate merge pe propriul stil muzical putând sa își atragă publicul său prin social-media

Din păcate, se compune mult, repede, facil, fără prea mare substanță, se copiază unii pe ceilalți prin stil de a cânta, versuri, linii melodice.. Cam toate piesele de la radiourile comerciale cel puțin merg cam în aceeași direcție… Dar mai răsare din când în când câte o melodie bună… 😊 Nu vreau să-i critic pe unii artiști pentru că poate cântă și ei de multe ori împinși de val, de trenduri, cum făceam și eu cândva… Dar, totuși, încă mai avem artiști mari, pe care îi prețuiesc.

 

 

 

 

3 motive pentru care retro era bine

Și atunci erau minusuri și plusuri, dar retro, totuși, însemna mai multă decență, demnitate, profesia era arta…

 

3 moduri în care aş putea vedea o reunire Angels în formula iniţială, de succes

Mă scuzați că vă dezamăgesc. 🙈 Nu exista niciun mod prin care ne-am putea reuni, muzical vorbind. Cu Monica am rămas prietene, dar viețile noastre au luat alte direcții.

 

See Also

Era bine pe atunci, dar…3 elemente ce fac parte din realitatea mea din prezent

Era bine pe atunci, pentru că încă îmi mai permiteam luxul de a face lucruri adolescentine, fără prea mari responsabilități, de a nu simți prea mult presiunea timpului, dar acum nu fac nimic din ceea ce consider că nu îmi e de folos. Acum mă simt împlinită alături de familia mea, de soțul meu iubit și de cei 5 copilași, care sunt melodiile mele cele mai frumoase, pe care le cânt doar eu, în taina inimii mele. ♥️

 

 

 

3 lucruri care mă încarcă pozitiv de fiecare dată

Relația de mare încărcătură emoțională cu soțul, cu copiii și cu duhovnicul.

 

3 moduri în care privesc viitorul meu

Colaborări cu artiști mari, de valoare, în care cred

Existența unei echipe foarte bine pusă la punct, formată din oameni frumoși, profesioniști, care să mă ajute să evoluez fără să îmi anuleze personalitatea artistică. Să mă lase să fiu eu, iar ei doar să îmi ofere contexte favorabile de a mă dezvolta ca artist. Și, din fericire, am o echipă din ce în ce mai bună, alături de care gândesc fiecare pas.

Să pot lăsa în urma mea melodii care să dăinuie în timp, sa mângâie suflete… Muzica e o necesitate a mintii, a sufletului, și de aceea artiștii au datoria de a scoate din ei tot ceea ce au mai bun, de a nu compune pentru a fi neapărat în topuri, ci de a ajunge în topul inimilor oamenilor.

 

 

3 mesaje – pentru Raluca din trecut, prezent, viitor

Prezentul meu vreau sa fie unul care să repare trecutul și să cucerească viitorul…. ♥️

Vă îmbrățișez cu drag și fiți alături de activitatea mea muzicală pe adresa mea de Facebook, instagram și canalul meu de YouTube… toate pe Raluca Angel… ! Urmează surprize muzicale… 🎶🎶🎶

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
3
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top