Acum citește
Mister, acțiune și intens în noua premieră de la Teatrul Avangardia, „Sherlock Holmes și Jack Spintecătorul”

Mister, acțiune și intens în noua premieră de la Teatrul Avangardia, „Sherlock Holmes și Jack Spintecătorul”

După o așteptare menită a ține publicul în suspans, Teatrul Avangardia iese la rampă, duminică, 5 septembrie, cu două reprezentanții, de la ora 17 și de la ora 20, ale premierei incitantului spectacol Sherlock Holmes și Jack Spintecătorul. Cu o distribuție de excepție, ce numără unii dintre cei mai populari actori bucureșteni din România la ora actuală, Șerban Gomoi, Cristi Iacob, Ana Odagiu, Pavel Bârsan, Andreea Mateiu, Alex Conovaru, Victor Bucur, Alexandra Aga, Andreea Hristu, Vitalie Bichir, Daniel Burcea și Cătălin Vîlcu.

Regia este semnată de spectaculosul Ricard Reguant, cel care a creat și renumitul spectacol Și din 10 nu a mai rămas niciunul.

Pentru 2 ore ești invitat să trăiești în atmosfera Londrei anilor 1880 și să descoperi o lume plină de mistere.
Cel mai cunoscut detectiv din lume ajunge față în față cu cel mai înfricoșător criminal în serie din istorie, misteriosul Jack Spintecătorul. Biletele se pot achiziționa de aici .

O serie de crime oribile petrecute în cartierul Whitechapel zguduie opinia publică.

Inspectorul Lestrade, disperat de situație și de presiunea mediatică, ajunge în Baker Street 221B pentru a-l angaja pe celebrul detectiv Sherlock Holmes care, împreună cu nelipsitul doctor Watson, va demara investigațiile pentru a-l găsi și a-l da în vileag pe teribilul criminal poreclit Jack Spintecătorul.

În timpul investigației se vor întâlni și cu celebra spioană Irene Adler.

Aventura și suspansul vor alcătui un amestec exploziv care îi va face să descopere un adevăr mult mai șocant decât și-ar fi putut imagina.

SHERLOCK VS JACK – când SCOTLAND YARD a apelat la ARTHUR CONAN DOYLE pentru a-l găsi pe JACK SPINTECĂTORUL

Nu multă lume știe că, în 1888, Sir Arthur Conan Doyle, creatorul celebrului detectiv Sherlock Holmes, a fost chemat de mai multe ori la Scotland Yard pentru a lei oferi consultanță cu privire la crimele oribile care au zguduit în acea perioadă Londra victoriană. Cunoscutul scriitor și-a notat ideile și părerile transmise către Scotland Yard cu privire la identitatea celebrului criminal în serie supranumit Jack Spintecătorul.

Vezi și

Multe dintre aceste însemnări au fost folosite pentru redactarea acestei piese de teatru originale care combină fantezia unui personaj inventat, dar cunoscut în întreaga lume – Sherlock Holmes, cu realitatea unuia dintre cei mai cruzi ucigași ai acelor ani. Juxtapunerea, deși riscantă, este cu siguranță extrem de intrigantă și surprinzătoare, lucru dovedit și de prezența ei pe marele ecran, existând cel puțin două filme în care apare această juxtapunere antrenantă: Murder by decree de Bob Clark (cu mari actori precum Cristopher Plummer, Donald Sutherland și James Mason) și A Study In Terror (cu Judi Dench, Frank Finlay, John Neville), unde marele detectiv este chemat să investigheze crimele misterioase din Whitechapel urmând pistele și indiciile cercetate și analizate în realitate de Scotland Yard în acea perioadă.

În același timp, piesa tratează problematica dualității binelui și răului în sinea fiecărei persoane și lupta continuă dintre bine și rău care se dă în fiecare din noi.

 

 

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus