Now Reading
Teatrul Excelsior iese la rampă cu un spectacol despre puterea de a fi autentic

Teatrul Excelsior iese la rampă cu un spectacol despre puterea de a fi autentic

Pe 10 și 11 septembrie, Teatrul Excelsior din București va lansa premiera spectacolului “Urâtul”, după un text de von Mayenburg. Distribuția include actori populari și iubiți de public, parte din veritabila echipă Excesior, precum Dan Pughineanu, Oana Predescu, Matei Arvunescu și Alex Popa. Regia si concepția scenografică, Mădălin Hîncu.

Lette, un angajat oarecare al unei firme oarecare, află că este îngrozitor de urât. Conștient că succesul lui în cadrul firmei este determinat de acest aspect, Lette decide să facă o operație estetică care-i va remodela complet fața. După operație, Lette devine deosebit de frumos, iar rutina vieții lui este destabilizată total. Pentru un scurt timp, Lette cunoaște succesul în toate aspectele vieții lui. Însă prețul pentru acest succes se va dovedi deosebit de scump.

Cred că textul lui von Mayenburg vorbește despre cum coșmarurile noastre cele mai profunde se pot ascunde sub masca dorințelor noastre cele mai arzătoare. Cred că dramaturgul schițează cadrul unei problematici foarte complicate care definește societatea contemporană: ajungem să ne dorim lucruri pe care nu le dorim. În ce măsură visele noastre sunt cu adevărat ale noastre și nu sunt de fapt produsul unui context dictat de standarde artificiale? Putem pune semnul egal între ce este popular și ce este valoros? (Mădălin Hîncu)

See Also

Biletele se pot cumpăra de aici.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top