Now Reading
Ioana Ignat & Edward Sanda lanseaza single-ul „Daca tu nu ai fi”

Ioana Ignat & Edward Sanda lanseaza single-ul „Daca tu nu ai fi”

Ioana Ignat si Edward Sanda s-a dovedit in doua randuri formula castigatoare catre inimile romanilor de pretutindeni. Dupa doua melodii de succes, cu milioane de vizualizari si milioane de stream-uri, primele locuri in toate clasamentele existente, Ioana si Edward au pregatit o noua surpriza pentru public, mai ales ca au primit sute de mesaje in Social Media despre momentul cand vor lansa o noua piesa impreuna.

„Daca tu nu ai fi” este titlul noului track, a treia colaborare dintre cei doi artisti, care apare la trei ani de la „In palma ta” si la patru ani de la „Doar pe a ta”.

 

Incepand de la titlul piesei, „Daca tu nu ai fi”, pana la versurile incarcate de emotia oferita de iubire si de lipsa ei, piesa poate fi considerata si o declaratie de dragoste pentru muzica, din partea celor doi artisti, de la pasiune, la nopti pierdute, la inspiratia oferita de cerul senin, culminand cu legatura speciala dintre artist si opera. „Daca tu nu ai fi / Pentru ce as mai trai / Daca te-ai rataci / Eu pe cine as mai iubi”. Iubirea, in orice forma sau in orice context si interpretare, este subiectul principal al melodiei.

See Also

Single-ul „Daca tu nu ai fi” este compus de catre Ioana Ignat si Edward Sanda si este lansat nu intamplator astazi, 3 septembrie, mai ales ca este a treia colaborare dintre Ioana si Edward.

Videoclipul piesei este regizat de catre Kobzzon si a fost filmat la inceputul lunii august in Bucuresti. In rolurile principale, in videoclip, ii avem pe cei doi artisti, intr-o galerie de arta, si vorbind despre o poveste de dragoste dusa la rangul de opera de arta.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top