Now Reading
Filmele românești iau cu asalt cinematografele din toată țara

Filmele românești iau cu asalt cinematografele din toată țara

Recent, cinematografele din România se bucură de prezența a două comedii spumoase, românești, ambele cu succes de box-office și mult așteptate de public.

Primul dintre acestea este cea de-a doua parte a filmului „Pup-o, mă!”, care a avut un succes neașteptat la public, „Pup-o mă! 2 – Mireasă nebună”, s-a lansat în cinematografe pe data de 3 septembrie 2021. Din distribuție fac parte Alin Panc, Alexandru Pop aka Văru Săndel, Lora, Florin Busuioc, Cosmin Seleși, Andreea Samson, Mădălina Anea și mulți alții. „Comedia de situație ne propune din nou să râdem împreună în hohote, în momentul în care îi urmărim pe cei trei ciobani (Alin Panc, Cosmin Seleși și Văru Săndel – frații Tică, Bică și Horică), deja trecuți de vârsta însurătorii, cum încearcă să pupe iar de «Ziua Lânii». Cu un rol de baci, care pare mai periculos decât cel din primul film, Florin Busuioc aka Zmeu le oferă celor trei  prilejul de a coborî de la stână în sat. De aici începe toată povestea și speranța, odată cu rolul de mireasă interpretat de Lora (Velvet) și poate încă o dată cu o altă mândră, știrista Mădălina Anea (Felicia). Tot ce mai rămâne să aflăm este dacă s-or fi aliniat astrele și s-or fi pupat poveștile…

 

See Also

Filmul „Zăpadă, Ceai și Dragoste” se lansează în această săptămână pe marile ecrane, fiind primul film dintr-o serie de producții de filme comerciale românești, care urmează a fi distribuite în România de către Vertical Entertainment. „Zăpadă, Ceai și Dragoste” adună în distribuția sa un număr impresionant de vedete românești, îndrăgite de publicul de toate vârstele.
Zăpadă, Ceai si Dragoste spune povestea a trei prieteni care printr-o conjunctura mai putin fericită ajung la închisoare. Acolo își plănuiesc evadarea și cu ajutorul unui mafiot local reușesc să evadeze doar pentru a pregăti următorul jaf.

Filmul, o producție Zolit Film,  în regia lui Cătălin Bugean este o ecranizare după scenariul scris de Andreas Petrescu și îi are în distribuție pe Alecsandra Timofte Revnic, Alex Velea, Alina Pușcaș, Anca Dinicu, Andreas Petrescu, Angel Popescu, Carmen Tănase, Catalin Bugean, Cosmin Seleși, Cristian Iacob, Dan Negru, Dorian Popa, Dragos Dumitru, Florin Busuioc, Ioana Mihail Tiberiu, Iuliana Luciu, Levent Sali, Liviu Vârciu, Marin Barbu, Monica Anghel, Paula Chirilă, Pepe, Raluka, Sergiu Costache, Sorin Bontea, imaginea de Dănuț Pădure, sunetul Sorin Neagu, muzica B1G BOYZ, producători asociați Liviu Vârciu, Tiberiu Ioana, Zoran Cărmăzan și Cătălin Bugean.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top