Now Reading
Kristen Stewart joacă magnificul rol al memorabilei Lady Di în “Spencer”, filmul așteptat în această toamnă

Kristen Stewart joacă magnificul rol al memorabilei Lady Di în “Spencer”, filmul așteptat în această toamnă

O nouă versiune a unei povești de neuitat. Viața prințesei Diana va fi redată pe marele ecran prin filmul biografic Spencer, în care Kristen Stewart o interpretează pe prințesa de Wales.

Filmul din 2021 a fost o provocare pentru actrița cunoscută îndeosebi ca protagonistă în filmul Twilight. „Nu am fost niciodată atât de încântată să joc un rol”, a declarat ea pentru InStyle în octombrie 2020.

Stewart știe că publicul are așteptări mari.  Lady Diana Spencer este o icoană mondială considerată un filantrop copleșitor de darnic. Reputația sa nu este singura parte descurajantă pentru nativa actriță din California.

Accentul este foarte intimidant,  pentru că oamenii îi cunosc bine vocea lui Lady Di, și este atât de distinctă și deosebită ”, a adăugat Stewart. „Lucrez la asta acum și am deja antrenorul meu de dialect.”

Vedeta a ascultat înregistrările vocii regretatei prințese în timp ce mergea să doarmă în fiecare seară în lunile premergătoare filmărilor.

De asemenea, Stewart și-a făcut cercetările înainte de a juca rolul, citind mai multe biografii și exprimându-și dorința de a o cunoaște cât de bine posibil pe mama prințului William și a prințului Harry.

Este una dintre cele mai triste povești care au existat vreodată și nu vreau să o interpretez doar pe Diana – vreau să o cunosc implicit.”

 

 

Cercetarea a fost esențială întrucât actrița, care s-a născut în aprilie 1990, a declarat în timpul unei apariții la Jimmy Kimmel Live! în noiembrie 2020 că nu își amintește multe de pe vremea prințesei Diana. Stewart avea 7 ani când un accident de mașină din 1997 din Paris a rezultat în tragicul deces al prințesei în vârstă doar de 36 de ani.

Eram foarte tânără, nu știam ce se întâmplă, dar acum este greu să nu simt o oarecare încărcătură”, a explicat actrița. „Era atât de tânără. … Perspectiva fiecăruia este diferită și nu există nicio modalitate de a face totul corect. Pentru că. ce este faptul în legătură cu experiența personală?

 

 

See Also

Ea a dezvăluit că, mai degrabă decât să atragă audiența prin întreaga viață a Dianei, Spencer va prezenta o perioadă foarte scurtă, dar intensă din viața sa.

Filmul meu se desfășoară pe parcursul a trei zile și este o imagine cu adevărat poetică, internă, a ceea ce s-ar fi putut simți mai degrabă decât să ofere informații noi”.

Aceste trei zile se petrec în jurul Crăciunului din 1991, cu un an înainte ca Diana și soțul ei de atunci, prințul Charles, să anunțe separarea lor. Așteptați-vă ca filmul să includă multă tensiune în cuplul regal, deoarece căsnicia lor începe să se destrame în timpul vacanței petrecute cu familia regală,, la Sandringham Estate.

 

Lui Stewart i se va starul din Poldark, Jack Farthing, care va juca rolul prințului Charles. Timothy Spall (Mr. Turner), Sally Hawkins (The Shape of Water) și Sean Harris (Mission: Impossible – Fallout) vor completa distribuția.
Scenaristul britanic Steven Knight, care a creat Peaky Blinders, a scris filmul, iar Pablo Larraín a regizat pelicula. Larraín a regizat anterior Jackie, în 2016, ce a avut-o drept protagonistă pe Natalie Portman în rolul Jacqueline Onassis Kennedy.

Filmul va fi lansat în cinematografele din toată țara pe 5 noiembrie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top