Now Reading
Luviane Atelier de Parfumerie – o poveste cu stil

Luviane Atelier de Parfumerie – o poveste cu stil

Luviane Atelier de Parfumerie® este un brand românesc de parfumerie artizanală de lux, apărut la finalul anului 2013 și devenit marcă înregistrată în 2014. Descoperită la 4 ani, pasiunea pentru parfum a devenit afacere în urmă cu nouă ani, cu o investiție necesară pentru ca parfumiera Iulia-Victoria Neagoe să aibă la dispoziție tot ce are nevoie, iar experiența unui client de a-și face propriul parfum să se simtă unică, la fel ca produsul realizat.

 

Produsele sunt create exclusiv din ingrediente naturale certificate de către artizan, Iulia-Victoria Neagoe, fondatoarea brandului, alchimistă, artistă și designer olfactiv, o adevărată creatoare de amintiri și emoții olfactive. Iulia a început și a terminat Facultatea de Construcții, un master de management în construcții, un program de design interior, un alt master de bio-chimie în Austria, un curs de make-up, și a continuat să lucreze la hobby-ul ei.

 

 

Brandul a apărut în 2013 și a devenit marcă înregistrată în 2014, apoi a început să participe la târguri. Cea mai mare parte a câștigurilor este generată de partea de servicii, fiind urmată de partea de vânzare de produse. Serviciile includ ateliere corporate și individuale, parfumuri terapeutice personalizate și parfumuri personalizate.

Parfumurile sunt create în mod artizanal după rețete proprii din ingrediente naturale. Cele mai multe conțin elemente afrodisiace (iasomie, busuioc, ylang-ylang, etc.), adevărate arme de seducție care trezesc simțurile și amplifică senzualitatea.

Parfumier te naști și nu devii, așa cum te naști compozitor și este nevoie de ceva mai mult decât un simț al mirosului mai dezvoltat. Este o alchimie a simțurilor, o simfonie a acordurilor parfumate, exact ca în muzică.(Iulia-Victoria Neagoe)

Colecțiile exclusiviste precum „Miresme Românești” sau „DOR” sunt inspirate din lucruri autentice de viață, din mitologie și simboluri românești, din natură și de fapt din iubire pentru tot ce înseamnă frumos și bucurie.

Colecția „Florile Reginei”este dedicată Reginei Maria a României, fiecare parfum având în plan câte o floare preferată a Reginei, dar urmărind să surprindă și o latură a personalității acesteia. Pe Pe 10 iunie 2020 Luviane Atelier de Parfumerie a lansat parfumul Iris, dezvăluind astfel publicului acordurile celui de-al treilea parfum din colecția Florile Reginei. Astfel, irișii își continuă existența printr-un parfum floral ce traversează timpul, purtând cu el mesaje din trecut către viitor, lăsând în prezent momentul de fericire

Inspirată de bijuteriile miniaturale de pe centurile châtelaine din epoca Victoriană, colecția de bijuterii “Podoabe aromate” este una foarte specială, în ea regăsindu-se pandantive și inele din argint împodobite cu pietre (semi) prețioase în care se poate purta parfumul preferat. Bijuteriile cu parfum sunt realizate manual cu multă dragoste și dăruire din metale prețioase și pietre semi-prețioase pentru a țese povești și a crea emoții.

 

 

​Brandul promovează un concept ce inspiră eleganță, combinând într-un mod natural și surprinzător două dintre elementele care îmbracă și dezbracă, bucură și instigă, completează și definitivează personalitatea – parfumurile și bijuteriile.

See Also

Parfumurile create costă de la 125 lei, un parfum solid din colecția Miresme Românești, la 620 lei prețul parfumului Florile Reginei. Pentru un parfum personalizat, prețul crește.

Parfumurile Luviane se pot cumpăra online de pe site-ul Luviane, iar artizana se va ocupa personal, cu multă dragoste, de fiecare cadou al simțurilor livrat în țară.

 

DAILY MAGAZINE ȘI LUVIANE ATELIER DE PARFUMERIE TE PROVOACĂ LA CONCURS! 

Intră pe pagina noastră oficială de Instagram, răspunde la întrebarea Ce tentă de parfum îți definește personalitatea și în ce mod, iar unul dintre parfumurile solide din Colecția Gurmandă, la alegere, poate fi al tău! Poți participa până pe data de 19 septembrie. Pe 20 septembrie vom alege și premia cel mai creativ răspuns. SUCCES!

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)
  • O prietena de a mea are parfum din colectia Miresme Romanesti, miroase exceptional. Zice prietena mea ca parca si dieta indiana este mai usor de tinut daca ai un parfum din asta :)):)):))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top