Now Reading
Natalia Gordienko și laturile personalității ei dezvăluite în noul videoclip, “High Heels”

Natalia Gordienko și laturile personalității ei dezvăluite în noul videoclip, “High Heels”

Starul Moldovei pe scena Eurovision 2021, frumoasa și ambițioasa Natalia Gordienko, își surprinde și încântă din nou fanii cu noul său videoclip pentru single-ul High Heels.

De obicei, femeile vor să-și scoată tocurile înalte și să se relaxeze. Nu este cazul Nataliei Gordienko! În noul său videoclip artista își poartă tocurile cu mândrie.  Încrezătoare și puternică, așa cum se cunoaște pe ea însăși și ce vrea să transmită prin această piesă care este, de fapt, povestea Nataliei. Single-ul a fost scris de Dimitris Kontopoulos, care a co-scris și a produs piesele de la Eurovision ale Nataliei, „Prison” și „Sugar”. Temele evidente din videoclipul muzical vibrant regizat de Konstantin Gordienko prezintă întunericul și lumina personalității și glamourului artistei.

Clipul se încheie cu o frază celebră, I’ll be back – ceea ce nu ne face decât să credem că ne putem aștepta doar la surprize frumoase din partea Nataliei Gordienko.

Viteză, aventuri, curaj, dans, pasiune. 
Aleg doar cele mai înalte tocuri și cele mai reale emoții! Alătură-te lumii tocurilor înalte și retrăiește atmosfera sexy a orașului tău – scrie Natalia pe pagina ei de Facebook.

 

See Also

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top