Now Reading
Colecția Simfonie Gurmandă, by Luviane Atelier de Parfumerie – un real deliciu al simțurilor

Colecția Simfonie Gurmandă, by Luviane Atelier de Parfumerie – un real deliciu al simțurilor

Luviane Atelier de Parfumerie aduce tenta de inedit prin combinația gastronomiei cu industria de lux a parfumurilor. Astfel a fost creată colecția Simfonie Gurmandă, ce include patru produse exclusiviste, create cu atenție și dedicare pentru unele dintre cele mai puternice gusturi.

Colecția „Simfonie Gurmandă” pune în evidență note delicioase ale unor ingrediente preferate de către parfumierul Iulia-Victoria Neagoe. Sunt accente și acorduri olfactive pe care creatoarea de parfumuri le apreciază și le utilizează în viața de zi cu zi, în fiecare parfum fiind folosit un ingredient aromatic în stare pură. Fascinația notelor gurmande prețioase și luxuriante împlinește olfactiv și cele mai pretențioase simțuri.

Notele gurmande prețioase și luxuriante de cafea SwitchMORN,  miere STROP de Fâneață, ciocolată neagră Guilty Pleasure și Vinars Brâncoveanu fascinează și împlinesc olfactiv și cele mai pretențioase simțuri.

Povestea notelor gurmande este din nou pusă pe portativ, denumirile parfumurilor fiind asociate cu elemente din muzică.

 

 

Astfel ne putem bucura de Cafe Concert, o odă adusă cafelei nelipsite din viața cotidiană a fiecăruia dintre noi. Parfumul este unul solid, costul său este de 170 lei și poate fi achiziționat online de pe site-ul Luviane.

Capriciu cu ciocolată este dedicat tuturor celor pentru care ciocolata este un răsfăț, o încântare. Costul parfumului solid este de 170 lei, produsul putând fi achiziționat online de pe site-ul Luviane.

Sonata mierii este dulcele din viața oricărei femei. Cu toții știm că mai mult de a îndulci, mierea are și proprietăți afrodiziace sau chiar homeopate. Astfel parfumul este dedicat celor care caută să aline, să răsfețe sau să seducă. Costul parfumului solid este de 170 lei, produsul putând fi achiziționat online de pe site-ul Luviane.

See Also

Last, but not least, Accent de cognac aduce tenta tare, strong, dar seducătoare în același timp. Costul parfumului solid este de 170 lei, produsul putând fi achiziționat online de pe site-ul Luviane.

DAILY MAGAZINE ȘI LUVIANE ATELIER DE PARFUMERIE TE PROVOACĂ LA CONCURS! 

Intră pe pagina noastră oficială de Instagram, răspunde la întrebarea Ce tentă de parfum îți definește personalitatea și în ce mod, iar unul dintre parfumurile solide din Colecția Gurmandă, la alegere, poate fi al tău! Poți participa până pe data de 19 septembrie. Pe 20 septembrie vom alege și premia cel mai creativ răspuns. SUCCES!

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top