Now Reading
Beneficiile parfumurilor solide – practicul aromat din cotidian

Beneficiile parfumurilor solide – practicul aromat din cotidian

Ați auzit vreodată de parfumurile solide ?! Este pur și simplu un parfum cu o consistență solidă în locul celei lichide, similar cu un balsam de buze. Pot fi transportate în tuburi stil balsam de buze sau în alte recipiente mici.

Recent au fost lansate tot mai multe parfumuri solide, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. De asemenea,  sunt destul de la îndemână și un cadou grozav.

În general, parfumurile solide nu conțin alcool fiind astfel foarte prietenoase cu pielea. Parfumurile solide Luviane sunt concepute într-o bază de ceruri (soia și jojoba) certificate organic și nemodificate genetic, pielea bucurându-se în acest fel de un proces de hidratare în timp ce simțul olfactiv se răsfață în aromele unor ingrediente prețioase.

Dacă nu ați primit deja unul, luați în considerare aceste beneficii.

1. Ușor de transportat
Știm cu toții cât de greu poate fi să ne asigurăm că includem toate produsele sub 100 ml atunci când călătorim cu un bagaj de mână. În loc să lăsăm parfumul preferat acasă, poate fi un stres mai puțin la care să te gândești atunci când folosești un parfum într-o formă solidă.

2. Fără alcool
O mulțime de parfumuri lichide conțin alcool pentru a le ajuta să se evapore atunci când sunt pulverizate. Un parfum solid nu are nevoie de ajutor pentru uscare, așa că, în general, nu va conține alcool sau alți iritanți.

3. Convenabil de mic
Cel mai simplu mod de a purta un parfum solid este într-un recipient mic sau un tub de balsam de buze. Îl poți purta cu tine la drumuri scurte pe tot parcursul zilei.

4. Nu curge
Dacă luați parfumul preferat în călătoriile voastre sau pur și simplu îl păstrați într-un dulap acasă, un parfum solid nu se va scurge și nu va provoca mizerie!

5. Aromaterapie
Dacă utilizați aromoterapie și amestecați diferite uleiuri, îl puteți transforma într-un parfum solid de luat oriunde. Ai dureri de cap? Scoate balsamul de parfum de lavandă! Puteți chiar să amestecați în prealabil o gamă de balsamuri pentru diferite afecțiuni, pentru a fi mai facil decât utilizarea uleiurilor sub formă lichidă.

See Also

6. Atenția față de ceilalți
Nu oricine este fan al sufocării din cauza mirosului de parfum sau deodorant când cineva decide că trebuie să se împrospăteze într-un spațiu public. Pentru mine, pulverizarea unui parfum care lasă urme mari în spate este un stres, dar cu un parfum solid, parfumul ajunge doar pe pielea ta.  Cum se aplică parfumul solid? Foarte simplu: se ia o cantitate mică de parfum din recipient și se aplică pe piele. Dacă vreți să evitați aplicarea cu degetul, se pot folosi spatule sau scobitori de unică folosință.

7. Mai puține deșeuri
Spray-urile pot ajunge adesea în orice altă parte, cu excepția pielii, dar un balsam sau un parfum solid ajunge direct și numai acolo unde îl aplicați-încheieturile mâinilor, zona din spatele urechilor, în zona gâtului sau în spatele genunchilor. Pentru un plus de senzualitate se poate aplica și în zona decolteului. :). De asemenea, unele parfumuri pot fi diluate cu apă, dar un parfum în stare solidă nu  (sunt anhidre, adică nu conțin apă), ceea ce îl face mult mai durabil.

 

DAILY MAGAZINE ȘI LUVIANE ATELIER DE PARFUMERIE TE PROVOACĂ LA CONCURS! 

Intră pe pagina noastră oficială de Instagram, răspunde la întrebarea Ce tentă de parfum îți definește personalitatea și în ce mod, iar unul dintre parfumurile solide din Colecția Gurmandă, la alegere, poate fi al tău! Poți participa până pe data de 19 septembrie. Pe 20 septembrie vom alege și premia cel mai creativ răspuns. SUCCES!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top