Now Reading
Primul concert Super 4 în România, la Sala Palatului

Primul concert Super 4 în România, la Sala Palatului

După ce au cucerit inimile a milioane de persoane de pe întreg continentul, a venit și rândul românilor -i admire pe talentații italieni de la The SUPER 4 într-un eveniment de excepție pe 7 decembrie, ora 19.30 la Sala Palatului din Capitală.

4 prieteni, 4 voci inconfundabile și 4 povești împletite într-un proiect extraordinar. Gregorio Rega, Francesco Boccia, Salvatore Lampitelli Sabba și Aurelio Fierro Jr sunt numele acestor băieți talentați, finaliști ai concursului X Factor în România, ce scriu deja istorie în lumea muzicii. Cei 4 membri ai grupului au și cariere solo de succes, iar asta au demonstrat de-a lungul timpului. Fiecare a reușit să se impună la mai multe concursuri de profil, înainte să se găsească.

Francesco Boccia a compus hitul Grande Amore. Care a obținut recunoașterea națională la Festivalul Sanremo în 2015 și, tot în același an, a fost alegerea Italiei pentru Eurovision în interpretarea celebrului grup IL VOLO, melodia ajungând astfel cunoscută pe întreg mapamondul. De altfel, Francesco este o prezență cunoscută la Festivalul Sanremo, obținând premiul III pentru piesa Turu Turu încă anul 2001, în timp ce nici anul acesta nu s-a lăsat mai prejos cu piesa “Quando ți sei innamorato”,  interpretată cu mare succes de Orietta Berti. Gregorio Rega are 33 de ani, a participat în anul 2015 la concursul Vocea Italiei, în echipa faimoasei Noemi, ulterior însoțind-o pe aceasta timp de doi ani în toate turneele din țară ca lider backing vocal. El este și câștigătorul concursului ”All Together Now”din Italia  în anul 2019, a participat anul acesta cu rezultate deosebite la același concurs din Rusia, iar în prezent este fondatorul scolii Dharma Music Lab. Salvatore Lampitelli Sabba, sau simplu Sabba, așa cum este cunoscut în cariera solo, este câștigătorul concursului ‚’The winner îs..’’ organizat de Canale 5, are deja două albume cu mare priză la public, iar în prezent lucrează la un album împreună cu producătorul unor discuri de platină, Massimo D’ambra. Aurelio Fierro Jr. provine dintr-o familie de artiști și a copilărit printre discurile de vinil ale bunicului său, Aurelio Fierro sr. La vârsta de 14 ani și-a început cariera ca mulți-instrumentist și cântăreț. Curând a ajuns pe scene importante și în anii următori s-a alăturat mai multor grupuri. Între anii 2003-2009, Aurelio Fierro a făcut parte din distribuția musicalului ”Notre Dame De Paris”, interpretând rolul Clopin Trouillefou. A dus cântecele italiene și napoletane pe marile scene ale lumii în turnele internaționale din Japonia și Taiwan, împreună cu tatăl său, Fabrizio Fierro.

Suntem peste măsură de încântați pentru putem cânta pentru voi la Sala Palatului, pe 7 decembrie, în primul nostru concert din România! așteptăm cu drag și promitem o seară de neuitat!The Super 4

See Also

Biletele se găsesc la Sala Palatului și online pe vandbilete.ro, eventim.ro, salapalatului.ro, iabilet.ro.

What's Your Reaction?
Excited
4
Happy
2
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top