Now Reading
Keiino, în permanentă reinventare, au lansat single-ul apocaliptic “End of time (Taste of heaven”)

Keiino, în permanentă reinventare, au lansat single-ul apocaliptic “End of time (Taste of heaven”)

Trupa originară din Norvegia, printre cei mai buni concurenți pentru țara lor la Eurovision Song Contest, Keiino, aka Alexandra Rotan, Tom Hugo și Fred Buljo au lansat în această seară single-ul apocaliptic, ce vorbește, mai presus de toate, despre pierderea umanității.

Pe această cale, membrii trupei s-au reinventat și ca imagine și au realizat o sesiune foto cu ajutorul lui Per Haimly.

 

Motto-ul cu cea mai mare valoare pentru trupa KEiiNO este „unitate în diversitate”, iar trio-ul norvegian crede că tuturor ar trebui să li se permită să danseze colorat și liber precum The Northern Lights. Amestecul lor de dancepop înălțător, folk și joik (cântatul tradițional sami) a ajuns la publicul din întreaga Europă de la lansarea trupei.. Trupa premiată cu discul de platină a câștigat 7 premii Scandipop, a ajuns pe locul 1 în topurile de vânzări norvegiene, a ajuns pe locul 2 în topul viral Gloabal Spotify și a fost nominalizată la Grammy-urile norvegiene în 2020.

See Also

De la debutul lor din 2019, KEiiNO au lansat 9 single-uri și un album de debut aclamat de critici. La OKTA, au colaborat cu alți artiști indigeni din întreaga lume, cum ar fi australienii de la Electric Fields și cântăreața de origine canadiană Charlotte Qamaniq. KEiiNO au avut turnee în Europa și Australia în 2019, inclusiv evenimente importante precum Madrid Pride, Stockholm Pride, Cologne Pride, Oslo Pride și spectacole sold-out în Londra, Melbourne și Sydney.

Înainte de KEiiNO, Alexandra a fost cântăreața live a lui Alan Walker, iar Fred a susținut un turneu cu duo-ul de rap sami Duolva Douttar. Tom Hugo a avut o carieră solo în Norvegia și Germania și a scris hituri pentru vedete J / K-pop precum XO, TVXQ și SHiNee. Deși cei trei cântăreți au avut succes ca artiști solo, visele lor s-au împlinit cu adevărat după ce și-au unit forțele – o forță despre care Sámi (poporul indigen din Norvegia) crede că este în directă conexiune cu natura.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top